perjantai 19. helmikuuta 2021

Yksi pieni elefantti marssi näin 🎵

 Tapahtui yhtenä päivänä, että kesken omien "kiireisten" puuhieni, tytär laittoi viestiä ja pyysi apua yhden virkkausohjeen kanssa. Ensin meinasin vaan vilkaista ohjetta ja heittää pienen neuvon. Sitten vasta ymmärsin tän lauseen "Voisitko koittaa tehdä ja kattoo onks tossa ohjeessa järkeä 😆" oikein. Eihän siinä muu auttanut kuin etsiä lankaa ja ottaa koukku käteen ja alkaa virkata tytön kanssa yhdessä.


Malli:  Virkattu norsuvaunulelu blogista Ikkunalaudalla-Lintula Design
Lanka:  Coats Säästökerä, 100% puuvilla
Koukku:  nro 3
Koko:  n.9 x 9 cm
Menekki:  ehkä 15 g
Ravelryssa

Tytär halusi virkata pikkunorsun ystävänsä vastasyntyneelle vauvalle, mutta hän ei ole kovin tottunut virkkaaja. Siksi hän ei saanut silmukoita täsmäämään ilman pieniä apuja.


Virkkauksessa on omat niksinsä, jotka vain kokemus opettaa. Otettiin sitten ihan whatsap-puhelu ja virkattiin yhdessä, tytär siellä kotonaan ja minä täällä sohvalla.  Mukavaa yhdessäoloa ja -tekemistä virtuaalisesti.


Tytär epäili ohjeessa olevan jotain vikaa, mutta eihän siinä ollut. Vai puuttuikohan jostain kohtaa jotain, mutta joka tapauksessa molempien norsut valmistuivat  ja tytär sai tulevalle kummilapselleen lahjan vietäväksi vielä samana iltana.

Oman norsuni jätin ainakin toistaiseksi ihan ilman mitään ripustusnauhaa, pikkukoristeeksi milloin minnekin. Tässä viimeisessä kuvassa se somistaa tyttären tekemää kaunista kranssia.
 

Jos kaipaat jotain pientä, söpöä, "lapsellista" virkattavaa, niin tässä sinulle mukava ohje. Suosittelen!

Nyt kiirehdin uuden Sukka-Finlandia -ohjeen pariin, joka julkaistiin puolelta päivin. Onkin taas sellainen ohje, että oksat pois! Eiköhän siitäkin kuitenkin selvitä. Mallin voit kurkistaa täältä.

Mukavaa viikonloppua sinulle ja onnea kisaan kisailijoille!

Toivottelee
Hepsi

8 kommenttia:

  1. Teillä on ollut mukava kässäillä yhdessä etänä. Onneksi on näitä erilaisia mahdollisuuksia etäyhteydenpitoon. Tuo elefantti on ihana ❤ Hyvää viikonloppua sinulle ja tyttärellesi!

    VastaaPoista
  2. Hei käsityöntekijä!

    Olisiko sinulla hetki aikaa käydä vastaamassa käsityöaiheiseen kyselyyn? Kysely on osa kahden kasvatustieteen tohtorin post doc -tutkimusta. Kysely käsittelee käsitöiden tekemisen ja arvojen yhteyttä, kestävää käsityötä sekä sosiaalisen median liittymistä käsitöiden tekemiseen. Kysely on tarkoitettu kaikille käsitöitä tekeville ja siihen vastaamiseen menee noin 20-30 minuuttia. Olisitko ystävällinen ja kävisit vastaamassa kyselyyn oheisesta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/3E7D6087B575421F

    Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen
    (tätä kutsua saa jakaa eteenpäin)

    VastaaPoista
  3. Söpö ronsu! Kun taas seuraava sukka näyttää to-del-la haasteelliselta. Tsemppiä siihen! Ja mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stansta ja kiitos samoin! Sukat valmistuivat eilen tiistaina eli selätin ohjeen.👍

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)