perjantai 19. helmikuuta 2021

Yksi pieni elefantti marssi nĂ€in đŸŽ”

 Tapahtui yhtenĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€, ettĂ€ kesken omien "kiireisten" puuhieni, tytĂ€r laittoi viestiĂ€ ja pyysi apua yhden virkkausohjeen kanssa. Ensin meinasin vaan vilkaista ohjetta ja heittÀÀ pienen neuvon. Sitten vasta ymmĂ€rsin tĂ€n lauseen "Voisitko koittaa tehdĂ€ ja kattoo onks tossa ohjeessa jĂ€rkeĂ€ 😆" oikein. EihĂ€n siinĂ€ muu auttanut kuin etsiĂ€ lankaa ja ottaa koukku kĂ€teen ja alkaa virkata tytön kanssa yhdessĂ€.


Malli:  Virkattu norsuvaunulelu blogista Ikkunalaudalla-Lintula Design
Lanka:  Coats SÀÀstökerĂ€, 100% puuvilla
Koukku:  nro 3
Koko:  n.9 x 9 cm
Menekki:  ehkĂ€ 15 g
Ravelryssa

TytÀr halusi virkata pikkunorsun ystÀvÀnsÀ vastasyntyneelle vauvalle, mutta hÀn ei ole kovin tottunut virkkaaja. Siksi hÀn ei saanut silmukoita tÀsmÀÀmÀÀn ilman pieniÀ apuja.


Virkkauksessa on omat niksinsĂ€, jotka vain kokemus opettaa. Otettiin sitten ihan whatsap-puhelu ja virkattiin yhdessĂ€, tytĂ€r siellĂ€ kotonaan ja minĂ€ tÀÀllĂ€ sohvalla.  Mukavaa yhdessĂ€oloa ja -tekemistĂ€ virtuaalisesti.


TytĂ€r epĂ€ili ohjeessa olevan jotain vikaa, mutta eihĂ€n siinĂ€ ollut. Vai puuttuikohan jostain kohtaa jotain, mutta joka tapauksessa molempien norsut valmistuivat  ja tytĂ€r sai tulevalle kummilapselleen lahjan vietĂ€vĂ€ksi vielĂ€ samana iltana.

Oman norsuni jÀtin ainakin toistaiseksi ihan ilman mitÀÀn ripustusnauhaa, pikkukoristeeksi milloin minnekin. TÀssÀ viimeisessÀ kuvassa se somistaa tyttÀren tekemÀÀ kaunista kranssia.
 

Jos kaipaat jotain pientÀ, söpöÀ, "lapsellista" virkattavaa, niin tÀssÀ sinulle mukava ohje. Suosittelen!

Nyt kiirehdin uuden Sukka-Finlandia -ohjeen pariin, joka julkaistiin puolelta pÀivin. Onkin taas sellainen ohje, ettÀ oksat pois! EiköhÀn siitÀkin kuitenkin selvitÀ. Mallin voit kurkistaa tÀÀltÀ.

Mukavaa viikonloppua sinulle ja onnea kisaan kisailijoille!

Toivottelee
Hepsi

8 kommenttia:

  1. TeillĂ€ on ollut mukava kĂ€ssĂ€illĂ€ yhdessĂ€ etĂ€nĂ€. Onneksi on nĂ€itĂ€ erilaisia mahdollisuuksia etĂ€yhteydenpitoon. Tuo elefantti on ihana ❤ HyvÀÀ viikonloppua sinulle ja tyttĂ€rellesi!

    VastaaPoista
  2. Hei kÀsityöntekijÀ!

    Olisiko sinulla hetki aikaa kÀydÀ vastaamassa kÀsityöaiheiseen kyselyyn? Kysely on osa kahden kasvatustieteen tohtorin post doc -tutkimusta. Kysely kÀsittelee kÀsitöiden tekemisen ja arvojen yhteyttÀ, kestÀvÀÀ kÀsityötÀ sekÀ sosiaalisen median liittymistÀ kÀsitöiden tekemiseen. Kysely on tarkoitettu kaikille kÀsitöitÀ tekeville ja siihen vastaamiseen menee noin 20-30 minuuttia. Olisitko ystÀvÀllinen ja kÀvisit vastaamassa kyselyyn oheisesta linkistÀ: https://link.webropolsurveys.com/S/3E7D6087B575421F

    YstÀvÀllisin terveisin: Katja Vilhunen
    (tÀtÀ kutsua saa jakaa eteenpÀin)

    VastaaPoista
  3. Söpö ronsu! Kun taas seuraava sukka nÀyttÀÀ to-del-la haasteelliselta. TsemppiÀ siihen! Ja mukavaa helmikuun viimeistÀ viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Stansta ja kiitos samoin! Sukat valmistuivat eilen tiistaina eli selĂ€tin ohjeen.👍

      Poista

LĂ€mmin kiitos kommentistasi! =)