perjantai 19. helmikuuta 2021

Yksi pieni elefantti marssi n√§in ūüéĶ

 Tapahtui yhten√§ p√§iv√§n√§, ett√§ kesken omien "kiireisten" puuhieni, tyt√§r laittoi viesti√§ ja pyysi apua yhden virkkausohjeen kanssa. Ensin meinasin vaan vilkaista ohjetta ja heitt√§√§ pienen neuvon. Sitten vasta ymm√§rsin t√§n lauseen "Voisitko koittaa tehd√§ ja kattoo onks tossa ohjeessa j√§rke√§ ūüėÜ" oikein. Eih√§n siin√§ muu auttanut kuin etsi√§ lankaa ja ottaa koukku k√§teen ja alkaa virkata tyt√∂n kanssa yhdess√§.


Malli:  Virkattu norsuvaunulelu blogista Ikkunalaudalla-Lintula Design
Lanka:  Coats S√§√§st√∂ker√§, 100% puuvilla
Koukku:  nro 3
Koko:  n.9 x 9 cm
Menekki:  ehk√§ 15 g
Ravelryssa

Tytär halusi virkata pikkunorsun ystävänsä vastasyntyneelle vauvalle, mutta hän ei ole kovin tottunut virkkaaja. Siksi hän ei saanut silmukoita täsmäämään ilman pieniä apuja.


Virkkauksessa on omat niksins√§, jotka vain kokemus opettaa. Otettiin sitten ihan whatsap-puhelu ja virkattiin yhdess√§, tyt√§r siell√§ kotonaan ja min√§ t√§√§ll√§ sohvalla.  Mukavaa yhdess√§oloa ja -tekemist√§ virtuaalisesti.


Tyt√§r ep√§ili ohjeessa olevan jotain vikaa, mutta eih√§n siin√§ ollut. Vai puuttuikohan jostain kohtaa jotain, mutta joka tapauksessa molempien norsut valmistuivat  ja tyt√§r sai tulevalle kummilapselleen lahjan viet√§v√§ksi viel√§ samana iltana.

Oman norsuni jätin ainakin toistaiseksi ihan ilman mitään ripustusnauhaa, pikkukoristeeksi milloin minnekin. Tässä viimeisessä kuvassa se somistaa tyttären tekemää kaunista kranssia.
 

Jos kaipaat jotain pientä, söpöä, "lapsellista" virkattavaa, niin tässä sinulle mukava ohje. Suosittelen!

Nyt kiirehdin uuden Sukka-Finlandia -ohjeen pariin, joka julkaistiin puolelta päivin. Onkin taas sellainen ohje, että oksat pois! Eiköhän siitäkin kuitenkin selvitä. Mallin voit kurkistaa täältä.

Mukavaa viikonloppua sinulle ja onnea kisaan kisailijoille!

Toivottelee
Hepsi

8 kommenttia:

 1. Teill√§ on ollut mukava k√§ss√§ill√§ yhdess√§ et√§n√§. Onneksi on n√§it√§ erilaisia mahdollisuuksia et√§yhteydenpitoon. Tuo elefantti on ihana ❤ Hyv√§√§ viikonloppua sinulle ja tytt√§rellesi!

  VastaaPoista
 2. Hei käsityöntekijä!

  Olisiko sinulla hetki aikaa käydä vastaamassa käsityöaiheiseen kyselyyn? Kysely on osa kahden kasvatustieteen tohtorin post doc -tutkimusta. Kysely käsittelee käsitöiden tekemisen ja arvojen yhteyttä, kestävää käsityötä sekä sosiaalisen median liittymistä käsitöiden tekemiseen. Kysely on tarkoitettu kaikille käsitöitä tekeville ja siihen vastaamiseen menee noin 20-30 minuuttia. Olisitko ystävällinen ja kävisit vastaamassa kyselyyn oheisesta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/3E7D6087B575421F

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen
  (tätä kutsua saa jakaa eteenpäin)

  VastaaPoista
 3. Söpö ronsu! Kun taas seuraava sukka näyttää to-del-la haasteelliselta. Tsemppiä siihen! Ja mukavaa helmikuun viimeistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stansta ja kiitos samoin! Sukat valmistuivat eilen tiistaina eli sel√§tin ohjeen.ūüĎć

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)