perjantai 5. kesäkuuta 2009

Revontuli nro 9 / Northern Lights number 9


Tämä viimeisin Revontuleni valmistui jo viime viikolla kesken juhlavalmistelujen. Juhlapäivän iltana, kun hälinä oli tauonnut, pistin sen kylpyyn ja levitin yöksi pingottumaan. Kuvauksessa sitten vähän kesti.


Malli: Revontuli/AnneM
Lanka: Aade Lõng Artistic
Puikot: Addi kultapyöröt nro 5
Koko: 180 x 73 cm
Menekki: 150 g


Pattern: Northern Lights by AnneM
Yarn:
Aade Lõng Artistic, 150 grams
Size: 180 x 73 cm
Needles: Addi golden circulars size 5


Tykkään tämänkin väreistä tosi paljon. Ja malliahan ei voi muuta kuin kehua. Siis kiitos Anne jälleen! Itselläni on toistaiseksi käytössä vain yksi Revontuli, kaikki muut ovat menneet lahjoiksi. Yksi on tyttärellä. Tämän viimeisimmän saajaa en vielä tiedä.

I ike the colors a lot. And the pattern is still marvellous. So thanks again Anne! I have kept only one Revontuli for now, one is my daughter's. I have given all the others away, as gifts. I don't know yet who is going to get this one.


Addin kultapyöröillä en kyllä enää neulo ainakaan yhtään Revontulta tai  muutakaan huivia. Puikkojen päät ovat ihan liian tylpät. Uutta Revontulta en ole vielä aloittanut. Sen sijaan uuden kierrätyssilkkilangan olen pistänyt puikoille. Luulenpa, että lankaa tarvitaan jopa lisää. Mutta siitä lisää myöhemmin.

Addi's golden circulars are not the right needles for shawls. They are all too blunt. I haven't get started a new Northern Lights yest. But I have started something with that recycled silk yarn. I think I'll need it more. Till next time.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)