torstai 4. kesäkuuta 2009

Neiti ylioppilas / Miss UndergraduateTässä on siis tämän kevään tuore ylioppilas, rakas tyttäreni, ruusuineen. Puku on hänen itsensä ompelema. Kangas on silkkiä, jossa hohtaa myös punaista valon taittuessa. Kaunis puku!

So this is my dear daughter, the new undergraduate, with her rosies. The dress is made by herself. It's silk and you can also see some red in it. Beautiful dress!

Kuva on kuopukseni ottama ja ainoa, jonka sain toistaiseksi käyttööni. Kuopus itse on tällä hetkellä katsomassa Lontoon nähtävyyksiä esikoisen kanssa. Heillä on tarkoitus myös käydä katsomassa paikkoja, joissa lemppariamme Sydämen asialla -sarjaa kuvataan tai on kuvattu. Lisää yo-kuvia on siis mahdollisesti luvassa vasta juhannusviikolla, kun poika on taas kotona.

The pic is taken by my Lastborn and the only one he gave me to use. He is now in London with my Firstborn. They are also going to visit some TV-serie "Heartbeat" -places. We love that serie!

Piipahdin eilen Haminan neuletapaamisessa Puistokahvilassa. Loma verottaa väkeä, mutta oli meitä sentään kolme neulojaa paikalla. Koska kesän aikana kahvila on vähän pitempään auki, päätimme myöhäistää myös neulonta-aikaamme. Eli heinäkuussa ja elokuussa ainakin tapaaminen on klo 16.00-19.00 samassa paikassa. Tiedot löytyvät myös tuosta sivupalkista.

Etiopia-nuttuja on meidän porukalla tehtynä nyt kuusi kappaletta ja lisää on tulossa. Vielä en niitä lähetä. Samaan pakettiin siis mahtuu vielä. Katsotaan taas tilannetta heinäkuussa. Olen laitellut Pirkon kanssa sähköpostia, ja saanut tietää, että myös Facebookissa on Nuttu-ryhmä. Liittykäähän kaikki innokkaat siis siihen!

Joku ope uskalsi mainita jossain lehtihaastattelussa, että viinipullo on mieluisin oppilailta saatu lahja?! Jaa. Sain minäkin yhden, mutta paras lahja minusta on kyllä tämä:


Eikö oo ihanaa? Niin ihanaa, että vallan mietityttää, mitä siitä uskaltaa tehdä. Kiitos Siiri ja Sari!

We teachers get some presents from the pupils. This time I also got this lovely skein! Thanks Siiri and Sari!

Tuota punaista kuohuviiniä meillä tarjoiltiin - oli muuten hyvää!

Nyt menen parantelemaan flunssaani ja kuuntelemaan sateen ropinaa. Huh, mikä ilma!

We served that pink bubbly at our party - it was good!
Now I go and try to heal my flu.
It's also very cold outside and it's raining. Boy, what a weather!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)