sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Ei mitään uutta / Nothing new here


Mitään uutta ei ole valmistunut ja vanhatkin ovat edistyneet verkkaisesti. Toisaalta yhtään uutta työtä en ole aloittanutkaan, joten kesken on edelleen vain kolme neulomusta.

I have still those three knittings in progress, nothing else.


Eilen surffailin netin lankakaupoissa, kun en tarttunut tarjoukseen lähteä päivän varoitusajalla Tallinnaan. Höh, vähän nyt harmittaa. Täältä sitten korvaukseksi tilasin Noroa yhden puseron verran, kun "halvalla" sain. Postikulutkaan eivät olleet kuin kolmisen euroa. Nyt sitten vain jännätään, joudunko maksamaan tullia... Ja nyt pitäisi saada Samos-jakku valmiiksi ennen seuraavaa suurempaa projektia, joten tsempatkaa miuta ystävät!

Yesterday I was surfing in the yarn shops of the internet. I ordered Noro for one sweater in here, it was "cheap". I hope I don't have to pay customs duty... And now I have to finish the Samos-cardi before the next bigger project, so please. give me your support, dear friends!

Tiistaina olin neuletreffeillä Kotkan Pasaatissa. Neljä meitä oli kaikkiaan, yksi ensikertalainenkin eli Pitsisukka. Mukavaa oli jälleen! Kiitos teille kanssaneulojille!

Samana iltana piipahdin kotiin tullessani pikaisesti ruokakaupassa, ja sieltä mukaani lähti ihan noin aivan yllättäin lehti, jossa oli villatakki miun maun mukkaan. Silmänisku Saa nähdä tuleeko sitä kuitenkaan tehtyä, aika ohuesta langasta on neulottu, mokoma.


Toisena heräreostoksena tuli tilattua tuo Kotilieden käsityökirja. Se oli kyllä vähän pettymys. Yleensähän nuo lehden neuleohjeet ovat olleet minusta kivoja, mutta ekan selailun jälkeen tästä jäi mieleen vain parit pannulaput.

I have also bought one new knitting magazine and one book. There is a cardi like my style in the magazine. The book was a bit of a dissappointment. After the first browsing I just remember few potholders.

Rattoisaa sunnuntain jatkoa itse kullekin! Hymy
Jospa minä tästä nyt menen sen Samos-jakun kimppuun...

Nice Sunday for each of you!
Maybe I'll go and knit that Samos-cardi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)