lauantai 5. syyskuuta 2009

Lacy Baktus # 2


Koulutuspäivät on takana ja ääni on lähes palannut jostain maan syövereistä. Jo tiistai-iltana ennen lähtöä sain valmiiksi tämän Opus-Baktuksen.

The schooling days are over and my voice has come back. On Tuesday evening already, before the trip, I finished this Opus Baktus.


Malli: Lacy Baktus
Lanka: Zitron Opus 1, väri 500
100% merinovilla, sisältää Aloe veraa ja Jojoba öljyä

Puikot: Addi pyöröpuikko nro 5½
Koko: 145 x 28 cm
Menekki: 90 g


Pattern: Lacy Baktus
  Yarn:
Zitron Opus 1, colorway 500, 90 grams
100% merino with Aloe vera and Jojoba oil
  Needles: Addi circular needle size 5½
  Size: 145 x 28 cm

Langan ostin Lahdesta Lankakauppa Heinistä ja jo silloin mielessäni oli tehdä siitä tämä pikkuhuivi. Lanka on ihanan pehmeää ja väritkin miellyttävät silmää. Ihan tarkkaan en saanut lankaa käytettyä. Pieni nöttönen jäi, vaikka yritin kuinka tarkkaan punnita ja arvoida langan määrää.

I bought this yarn in Lankakauppa Heini, Lahti and I decided then strightaway to knit this little kerchief with it. The yarn is very soft and the color is nice too. I couldn't spend whole the yarn although I did try.


Näitä tulee nyt näköjään tehtyä useampia - seuraava on jo nimittäin puikoilla. Mutta jotain muutakin on valmistunut, ja yhdet sukat on aloitettu. Sukkasatoon en liittynyt tälläkään kertaa, vaikka sukkia tuleekin varmasti tehtyä. Keräilen satoa ihan vaan itsekseni täällä. Silmänisku Siitä kaikesta lisää seuraavalla kerralla.

I am seemingly going to knit these kind of kerchiefs a lot - the next one is already in progress. Something else has also been finished. More about that next time.

Kiitos jälleen mukavista kommenteistanne ja nautinnollista viikonloppua! Minä menen nyt herkuttelemaan mustikkakukolla ja vaniljajätskillä! Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)