lauantai 28. kesäkuuta 2008

Risuaita-sukat

Illalla valmistuivat nämä kehittelyvaiheessa ovat sukat.Malli: Risuaita-sukat, oma
Lanka: Zwerger Garn Opal Bambus 4-fach, väri 1922
Puikot: 2 ½ Addin bambupyörö 100 cm
Koko: 39-40
Menekki: n. 45 g
Aloitettu kärjestä
Tavallinen hollantilainen kantapää

Nimi tulee siitä, kun tuo pitsineule reikineen muistuttaa mielestäni risuaitaa. Sattuuko kukaan tietämään, miten risuaita käännetään englanniksi? Olisi kiva Ravelryssäkin nimetä sukat samoin.Lankaa kului taas yllättävän vähän, vaikka neuloin varren pidemmäksi kuin edellisissä. Periaatteessa olen tyytyväinen näihin, ja nämähän tulevat ihan omaan käyttöön. Mutta tuota kantapäätä haluan vielä jotenkin vähän muokata ja vartta.Langan väri on vaikeasti kuvattavaa, oikeasti se ei ole noin haljua vaan ihan kivan vihreätä. Enpä saanut sitä muokkaamallakaan paremmaksi. Ohje on luvassa sitten joskus myöhemmin.Tänään on minua vielä jatkuvasta flunssasta huolimatta ilahduttanut se, että tapasin torikahvien merkeissä blogiystäväni Tarjan sekä hänen miehensä ja poikansa ihan ekaa kertaa. He ovat lomailemassa täällä rannikolla aika lähellä meitä. Oli tosi mukava tavata livenä - toivottavasti tavataan toistekin! Maailma on pieni!

Tarja yllätti minut iloisesti antamalla minulle näin kauniin kukkakimpun:Ja tarjosihan se Tarja miulle ne kahvitkin, joten KIITOS TARJA! Käväistiin me paikallisessa lankakaupassakin, Maijukassa. Jotakin ostettavaa se Tarja sieltä taisi löytää ja minullekin tarttui mukaan yksi vyyhti.Sukkalankaapa hyvinkin! Mutta tätä en ole vielä aiemmin kokeillut...

Niin ja kuten jotkut ehkä huomasivat, olen osannut vaihtaa blogini otsikkokuvan. Nykyinen kuva on ihan omani ja siinähän pilkistävät Marketan takaa Kantri-sukat. Kiitos tästä kuuluu Satun hyville ohjeille blogipohjan muokkauksesta.

Nyt lauantai-illan viettoon ja niistämään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)