sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

LOMA, LOMA, LOMA!

On se totta, ettei tarvitse huomenna lähteä töihin. Voi jee, kuinka mukavaa! Onhan tähän taas totuttelemista. Nyt on tuo mieskin kaiken aikaa kotona, mutta sekä kuopuksella että tyttärellä alkaa heti huomenna työt, jotka kestävät kesäkuun loppuun. Hieno juttu, että saivat töitä molemmat. Me siis miehen kanssa täällä kotona sitten olla köllötellään :)

Eilen kävimme lakkiaisissa Merenlahdella, Lappeenrannan kupeessa. Onnea vaan vieläkin kovasti Elmerille! Matkalle täytyi saada mukaan joku pikkutyö. Ja tietysti juu...... toiset Kantri-tytön kesäsukat, fiinimmät sellaiset, on nyt meneillään. Itse asiassa tuo kuvassa oleva jo aamusella valmistui ja nyt on toinen alussa. Lankana tällä kertaa valkoinen Kotiväki.

Onkos teidän koneillenne päässyt viruksia viime päivinä? Meillä molemmat nuoret mokomat avasivat Mesessä jonkun virusviestin sillä seurauksella, että eilen en päässyt edes oman blogini sivuille, saati uskaltanut edes yrittää. Tänään olen "mikrotukihenkilöni" puhelinneuvoilla yrittänyt puhdistaa konetta, mutta vielä täällä on ilmeisesti 6 virusta ja 2 vakoiluohjelmaa. Nyt kuitenkin kaikki toimii ja uskallan päivityksen tehdä. Saa nähdä, milloin kaikki virukset saa hävitettyä, vai tuleeko niitä aina vaan lisää...

Ai niin, tytär sai perjantaina ajokortin ja kyllä on auto saanut kyytiä. Nytkin hän vain käväisi kotona rock-oopperaharkkojen jälkeen ja lähti taas jo. Enkeleitä matkaan toivon hänelle. On se aina vähän äidin mielestä pelottavaa tuo autoilun aloittaminen, kuten mopoilunkin. Mutta sellaista se on - elämä.

Huomenna Korialle neulomaan. Nähdään siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)