tiistai 10. kesäkuuta 2008

Lankapläjäys, kerijälaite ym.

EDIT lopussa!

Kesä näyttää taas parhaimmat puolensa, koleata, tuulista ja sateista. Hyvä päivä olla sisällä. Eilinen päivä menikin ulkosalla. Ensin pihalla perennapenkkien kimpussa edelleen ja sitten illalla Mustilan Arboretumissa Elimäellä. Siitä juttua myöhemmin, toivottavasti.

Mutta nyt niitä lankoja vähäsen. Korialta ostin siis vain sen Amor-kerän "kettupuuhkaa" varten, mutta siitäkin pitää laittaa kuva.Meinaan niin somasti poseeraa tuo uusi pihamme komistus Jari Olli Orava Amorin kyljessä tai toisin päin vai miten se nyt oli... Annelta ostin taas vähän Viron villaa tulevia Revontulia varten. =)Ja esikkonihan toi Priimasta tarjouslankoja. Omaan boleroonsa Wendyn bambuaja minulle kesäpuserolangaksi Wendyn puuvillaa.Niin ja sain minä tuollaisen ihanan virkkuukoukunkin!Yksi poloinen kerä Mandarin Petitiä pääsi myös meille hyvään kotiin. Vain yksi kun en ollut varma, pidänkö väristä. Taidanpa pitää :). Ehkä tuostakin tulee jonkunlaiset sukkaset tai sitten ei...

Onko kenelläkään tällaista samanlaista kerijälaitetta?Saatteko te sillä aikaiseksi kauniita keriä? Minä en saa tai siis osaa, joten neuvoja tarvitsisin. Kaikki lanka tuppaa pakkaantumaan tuohon keskelle. Tuo ohjausrulla ei tunnu ohjaavan lankaa mitenkään tai ohjaa vain yhteen paikkaan. Höh! En osaa. Siis AA-PUU-VA!

EDIT: Olen kokeillut pyörittää kumpaankin suuntaan. Sama juttu. Kumpaan suuntaan te pyöritätte, myötä- vai vastapäivään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)