keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Myytävänä hyvä kesäflunssa

Tai tarkemmin ajateltuna, kyllä sen sais ihan ilmaiseksikin. =) Eli toissailtana se ihan yks' kaks' alkoi nuhalla jne. Kuumetta ei ainaskaan vielä ole ollut, mutta olo ei ole kehuttava. Eilen vietettiin meillä Jussin-päiviä ja aamusella kävin ostamassa mansikoita (ne maksoi mansikoita, hih!), koristelin kakun ja leivoin mustikkapiirakan. Muutamia vieraita kävi - KIITOS teille kaikille! Illalla olikin sitten aikasta poikkinainen olo.

Katsotaan nyt, jaksaako tänään neuloa. Muuta ei ainakaan jaksa. Eka sukka on jo valmis ja toista aloitettu. Illalla myös aloitin toista valkoista Malibu-myssyä. Tyttären työkaveri pyysi sellaista ja helppohan hullua on yllyttää.

Sivupohjankin vaihdoin, kun leskenlehtien aika on jo ohi. Tämä on Sadulta.

Kun alkukesällä kierreltiin taimimyymälöitä, sattui silmiin nämä hanskat, jotka oli ihan pakko saada, kun ovat niin herttasen väriset.Esikon kanssa naurettiin, että on minun niiden kanssa ainakin hyvä taputtaa tahtia esikolle, kun hän möyrii kukkapenkeissä. =) Mutta, kuten huomaatte, on näillä tehtykin jotain, vähän.Nyt ne on kyllä jo vielä likaisemmat, vaikka ensin tuntui siltä, että eihän näillä mitään raatsi tehdäkään, kun ovat niin nätit.

Kiitos kaikille jälleen kommenteista, on niitä aina niin mukava saada!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)