sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Kipin, kapin KIPpaamaan

Menin siis minäkin jo toistamiseen KIP-tapahtumaan Kotkan torille. Tällä kertaa meitä oli paikalla oikeastaan vain kolme neulojaa. Yksi piipahti paikalla, mutta taisi hävitä lankakauppaan. =)Kuvassa Agua ja Arja ja minun neulelaukkuni, joka on Pelagialta saatu ja ollut kovassa käytössä. Pelagiahan oli syksyllä minun SNY:ni ja mitä parhain sellainen. Lisää kuvia löytyy Arjalta.

Torilla oli aika koleata tai olisi ehkä ollut lämpöisempää, jos ei olisi tuullut. Mutta milloinkas täällä rannikolla ei tuulisi? Onneksi sai torilta ostettua kuumaa kahvia ja lämpimän posson. Nam!

Ja pääsihän sitä välillä käymään paikallisessa lankaliikkeessä Ulriikassa. Minun ei pitänyt ostaa mitään, vaikka kauppiaalla oli KIP:in kunniaksi hyviä tarjouksia. Mutta näiden kanssa minä kaupasta poistuin:Maitoa, ravunkuoria ym. Jep, jep. Pitihän noita erikoisempia lankoja nyt minunkin päästä kokeilemaan. Sukiksi noita ajattelin, mutta saa nähdä. Tuosta maitolangasta voisi tehdä kyllä huivinkin.

Tämä päivä on mennyt elokuvien parissa ja hahtuvalankaa neuloessa. Mielenkiinnolla odotan, mitä seuraa, kun laitan tuotokseni pesukoneeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)