sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Kettupuuhka =)

Kun ei minulla ole oikeaa kettupuuhkaa enkä taitaisi sellaista edes huolia, niin neulomalla piti tehdä köyhän tytön versio.:)Malli: lankavyötteestä noin suunnilleen
Lanka: Novita Amor, 100 % polyesteri, väri 876
Puikot: Knit Picksin pyöröpuikko 8, Harmony
Koko: n. 13 x 160 cm suurempia venyttelemättä
Menekki: n. 100 g
Ohjeesta poiketen 16 s (ohjeessa 20) aina oikein niin kauan kuin lankaa riittää.

Tätä oli yllättävän hauska ja nopea neuloa, vaikka lanka on tuollaista karvaista. Langan ostin Korialta maanantaina, kun en muutakaan sieltä löytänyt. Itse asiassa olen jo joskus aiemminkin tuota lankaa hypistellyt ja nähnyt sen mielessäni huivina. Ja nyt kesähelteillähän oli juuri sopiva ja oikea hetki toteuttaa tuo ajatus :) Tytärten mielestä huivi on "kamala", mutta kyllä se kuulemma minulle sopii. Hmmm... Mitähän tuosta ajattelisi?Revontulikin alkaa lähennellä loppuaan ja esikolle taisi viimein löytyä se oikea boleron malli. Samos-jakku on jäähyllä. Se vaatii liikaa miettimistä juuri nyt.

Multaa on kynsien alla, sillä tänäänkin on vähän oltu kukkapenkkihommissa. Sitä työtä riittää huomiseksikin. Niin ja illalla olin palelemassa Bastionissa kuuntelemassa mm. Lauri Tähkää ja Elonkerjuuta. Brrrr.... siellä oli kylmä, mutta tunnelma oli hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)