perjantai 18. joulukuuta 2009

Joululoma! / Christmas Holiday!


Tänään jaettiin pilteille totarit eli nyt on sitten joululoma! Ihanaa! Kyllä se on tarpeenkin. Joulujuhla/puurojuhla meillä oli jo keskiviikkoiltana, ja sen jälkeen me jäimme työporukan kanssa glögille. Meillä oli hauskaa! Tällä kertaa olin väkertänyt naisille (meitä on siis koululla vain pelkkiä naisia!) jotain pientä lahjukseksi. Ensin virkkasin yhden valkoisen.

I have now the Christmas holiday! Great! We had the Christmas celebration at school already on Wednesday evening. After that me and my workmates had some glogg together. This time I have made something little for all the women ( yes, there are only women in my school!). First I crocheted a white one.


Sitten yhden pinkin.

Then a pink one.


Ja sitten vielä kolme muuta. Joka naiselle omansa!

And then the  three others, so every lady got her own!


Malli: Virkattu DROPS joulusydän nro 0-571
Langat: valk., hopeinen ja eka pinkki Novita Malibu,
toka pinkki Garnstudio DROPS Cotton Viscose 2-kertaisena,
punainen Garnstudio DROPS Lin
Koukku: nro 4
Menekki: noin 5 g/sydän

Pattern: 0-571 Crochet Christmas Heart
Yarns: the white, silver and 1st pink one with Novita Malibu,
2nd pink one with Garnstudio DROPS Cotton Viscose doubled,
the red on with Garnstudio DROPS Lin
Hook: size 4

Näitä oli kiva virkata, valmistuivat nopeasti. En tärkännyt niitä mitenkään, muutenkin pysyivät ihan ojennuksessa. Kaikkea muutakin mukavaa on ohjeen muodossa tarjolla Dropsin joulukalenterissa. Kannattaa kurkistaa, jos ei ole vielä käynyt.

I liked to crochet these hearts. There are many other lovely patterns in DROPS Christmas Calendar.

Meitä opejahan aina vähän lahjotaan näin jouluna. Minäkin sain jälleen kaikenlaista kaunista ja herkullista, joista olen kovasti kiitollinen. Sain myös jotakin, jota täsmälahjaksikin voisi sanoa, vai mitä meinaatte?

We teachers get always some nice gifts before Christmas. So did I. I got also something I call the precision gift. Or what do you think?


Eräältä neulovalta äidiltä, joka seuraa myös blogiani, ihanaa uutta Pallasta, joka minulta olikin vielä korkkaamatta, ja Kipakoitten upea, uljas kalenteri. Suurkiitos! Kalenterin olin jo ennättänyt tilata itsekin, hoppuinen kun olen, mutta se meni nyt sitten neulovalle työkamulle.

From one knitting mom, who also watches my blog, lovely new Pallas which I hadn't yet uncorked, and the knitting calendar made by Kipakat. Thank you!

Nyt vielä vähän virkkaamaan ja sitten nukkumaan. Huomenna on kuopuksella vielä lätkäpeli, johon yhdistämme myös pienen kyläilyn.

Now I am going to crochet still a bit before bedtime.

Muuten joulu tuntuu tänä vuonna tulevan kovin rauhallisesti, hyvä niin.
Oikein rauhallista joulun odotusta myös teille kaikille!

 By the way the Christmas is coming very peacefully this year, that's good.
  Very peaceful Christmas expectation to you, too!

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)