torstai 31. joulukuuta 2009

Fame Trend -sukat / Fame Trend Socks


Ne murheenkryynit ovat valmiit, huh!

These socks of sorrows are finished, phew!


Malli: oma, Sinne sun tänne
Lanka: Mark & Kattens Fame Trend, väri 652,
75% Superwash villa, 25% polyamidiPuikot: Addi pyöröt nro 2½
Menekki: 40 g
Aloitettu varpaista, 56 s
ranskalainen kantapää 46 s (14-18-14, 6 keskellä)
Tuplapäättely
Kaikki kuvat

Pattern: my own, Thither and hither
Yarn: Mark & Kattens Fame Trend, colorway 652, 40 grams Needles: Addi circulars size 2½
Toe-up, 56 st, French heel with 46 st (14-18-14, 6 in the middle)
Double binding off
All the pics


Näissä sukissa en edes yrittänyt mitenkään kohdistaa värejä, saavat ihan rauhassa olla erilaiset. Muutamassa kohdassa kerin vähän kaikkein ohuinta lankaa pois välistä. Langan paksuus vaihteli kovin, vähän värin mukaan. Ja solmuja oli niin monta, että viimeiset pienet annoin vain olla ja jatkoin neulomista. Lanka ei todellakaan ollut mukavaa neulottavaa, siksi varretkin jäivät noin lyhyiksi. Saa nyt sitten nähdä, miten kestävät käyttöä.

I didn't even try to match the colors, the socks can be just that different. The thickness changed repeatedly, a bit depending on the color. I wonder how the socks last wearing. And there were so many knots that I let the last ones just be there and keep on knitting. The yarn wasn't really nice to knit.


Tässä kuvassa näkyy hyvin, kuinka päivä paistaa läpi tuosta vaaleasta sävystä. Sukat ovat kyllä ihanan pehmeät. Toivottavasti hieman huopuvat ajan kanssa ja siten vahvistuvat. Kuulemma niin onnellisesti on käynyt Mohariinan sukille. Kerästä tulisi vielä toinenkin sukkapari, mutta arvatkaas vaan, neulonko?! No en varmana.

In this pic you can see how sheer the light shade is. Socks are though lovely soft. I hope they'll felt a bit in time and so strengthen. So luckily has happened with Mohariina's socks, I heard. I have yarn left for another pair but quess will I use it?! Defintely not!

Tämän langan kanssa muuten Addin pyöröt toimivat paremmin kuin Knit Picksin. Niissä on vähän pyöreämmät päät. Onneksi hoksasin kokeilla, niin selvisin toisesta sukasta.

By the way, Addi's circulars were better with this yarn than the Knit Picks. The tips of Addis are a bit rounder.

Nyt onkin sitten puikoilla paljon, paljon ihanampaa sukkalankaa. Nam! Eka sukka on jo valmis ja toinen aloitettu. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Now I am knitting with much more fabulous sock yarn. Yam! The first sock is already finished. More about them later.

Oikein mukavaa uuden vuoden aattoa!

A very merry New Year's Eve!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)