tiistai 4. maaliskuuta 2008

Tiistai on toivoa täynnäOtsikolla ei ole mitään kummempaa tän hetkistä merkitystä, tuo vain nyt putkahti jostakin mieleen paremman puutteessa.

Tässä koneella olen viettänyt aikaa jo jonkun tovin, mutta ihan muissa merkeissä. Ajattelin, että pitäähän sitä nyt samalla sitten päivittääkin.

Eilen pääsin kuin pääsinkin Korialle julkineulomaan. Meitä olikin iso joukko koolla, peräti 9 neulojaa ja yksi pieni, mutta sitäkin taitavampi virkkaaja. Terveisiä vain Nekulle ja Sartsalle - uusille tulokkaille! Hauskaa oli jälleen, kiitos kaikille teille mukana olleille mukavasta seurasta.

Lankaa en ostanut yhtään, toiset kyllä ostivat! Mutta  yksi kirja vaihtoi omistajaa eli nyt olen ylpeä Lesley Stanfieldin opuksen uusi omistaja. Kiitos Topperille!Kuvahan on kesällä otettu. Silloin olin lainannut kirjan kirjastosta ja napannut sieltä mallineuleen tuohon vihreään Sofia-jakkuuni.

Korialla neuloin sukkiani, eka on jo valmis ja toinenkin jo yli kantapään varressa menossa. Nämähän aloitin siis kärjestä. Illalla sitten tikuttelin vielä muutaman kerroksen Silver Belleä. Laitetaan nyt kuva näistä keskeneräisistä.Ai niin. Tänään käytin yhden 50v-lahjani, jonka siis sain syyskuussa. Kävin kasvohoidossa, ultraäänisellaisessa. Kipeää teki sekin jonkun verran, mutta mitäpä ei nainen tekisi kauneutensa eteen. Ja nyt on iho pehmeä kuin vauvan peppu. Nih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)