maanantai 10. maaliskuuta 2008

Miun polvikkaatViikonloppu kuluikin enemmän kuin vähän jääkiekon parissa. Lauantaina oli kuopuksella kotipeli. Sitä olin katsomassa ja voittoa hurraamassa. Eilen oli peli Lohjalla, ja sinnekin innostuimme ystäväni kanssa lähtemään. Nyt oli nimittäin tosi kyseessä. Voittamalla tuon pelin pojat olisivat lohkovoittajia ja paikka olisi varma III-divarin lopputurnauksessa. Peli oli äärimmäisen tiukka ja jännittävä, mutta pääasia oli VOITTO mahdollisimman niukasti eli loppunumerot olivat 0-1. JEEEE! Kyllä olivat pojat onnellisia niinkuin me vanhemmatkin.

Fanittamisen seurauksena Silver Belle ei edistynytkään niinkuin meinasin. Sitä kun ei viitsi linja-autossa tikutella. Sen sijaan polvisukkani valmistuivat. No lankoja ei vielä ole päätelty...

Malli: oma
Lanka: Novita Seiskaveikka jättiraita, väri 827

Puikot: 3½ Addin bambupyörö 80 cm
Menekki: n. 170 g
Kärjestä aloitettu 8 silmukalla
Terässä 44 s, taviskantapää
Varressa lisätty oman sulosäären mukaan 9 x 2 s = 62 s
Ennen loppuresoria kavennettu ensin 3 x 2s ja vielä ekalla resorikerroksella tasaisesti 4 s = 52 sSukat ovat miulle juuri passelit ja ihanan lämpimät. Tykkään!
Nämä olivat ekat kärjestä aloittamani sukat. Ohjetta tiirailin sekä "Punokset puikoille" -kirjasta sekä Ullaneuleen sivuilta. Nyt täytyy vielä joskus kokeilla tiimalasikantapäätä näin aloitetulle sukalle. Tuo taviskantapää oli ainakin hyvin helppo satuttaa oikeaan kohtaan.Polvikkaat valmistuivat jo menomatkalla ja ehdinkin heti aloittaa loppulangasta uusia sukkia. Tehdään niihin niin pitkät varret kuin lankaa riittää.Kärjestä aloitettu siis nämäkin. Juu, ja pakko oli siihen yksi palmikko vääntää. Ei millään jaksanut enää ihan pelkkää sileää neuloa.

Kuvat on otettu itselaukaisimella yön tunteina melkein valmiiksi remontoidussa pesuhuoneessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)