torstai 20. maaliskuuta 2008

Pääsiäisarvonta!EDIT: ARVONTA-AIKA PÄÄTTYNYT!

Kai se on nyt uskottava! Ajattelin järjestää arvonnan, kun vuosi bloginpitoa tulee täyteen. No, se aika humahti lomaillessa yllättäen ohi. Joskus muinoin tuumasin, että jos joskus blogillani on Blogilistan mukaan 150 tilaajaa, niin se, jos mikä, on arvonnan paikka. Eilen se sitten tapahtui. Eli teitä tilaajia on siis 150 ja se on huima määrä! Kiitos teille kaikille ja muillekin lukijoille!

Sen kunniaksi on nyt siis ARVONNAN aika. Pääset mukaan arvontaan kommentoimalla tähän kirjoitukseen ja jättämällä joko blogisi osoitteen tai mailiosoitteen, jotta saan ilmoitettua sinulle mahdollisesta voitosta. Osallistumisaikaa on niin kauan kuin  toisin ilmoitetaan. Palkinnoksi on luvassa jonkunsorttista neulomiseen liittyvää jotakin, todennäköisesti lankaa...

Jotta osallistuminen ei olisi liian helppoa - heh - niin kerro, mitä pääsiäisaskarteluja muistat koulussa aikanaan tehneesi. Vai muistatko mitään?

Muistin virkistykseksi lentävä noita.Tällaisia teimme koulussa. Tämä versio on minun tekemäni joskus vuosia sitten. Lasten tekemät ehtivät mokomat lentää karkuun, ennen kuin ehdin tarttua kameraan. Mutta voitte uskoa, että ne olivat paljon upeampia!

Oikein hyvää ja rauhallista pääsiäisen aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)