lauantai 15. maaliskuuta 2008

Merkkejä kerrakseenSilver Bellen helmaosaa on nyt neulottu muistaakseni 26 kerrosta ja jo kolmas kerä on menossa. Neulomista helpottaa suunnattomasti mallikertojen väliin laitetut silmukkamerkit.Kuten huomaatte, merkkejä ei ole lähellekään tarpeeksi, mutta vanhat kunnon lankalenkit ajavat hyvin saman asian. Mallineule on yllättävän helppoa, kunhan vain muistaa mihin suuntaan palmikot milloinkin kiertyvät. Muutaman kierron olen korjannut jopa kahden kierron jälkeen.

Nappilistat neulotaan mukavalla tavalla, raidoittamalla vinoon nurjilla ja oikeilla silmukoilla. Löysin siitä yhden virheen, mutta tuskin sitä kukaan muu huomaa. Vai huomaako?Vähän mietityttää, tuleeko takista liian pieni tyttärelle. Kenties yläosaa täytyy hieman leventää...

Äsken saunoin ekaa kertaa uudistetussa saunassamme ja olen tyytyväinen uuteen varaavaan kiukaaseen Helo Rondoon. Muutos on toki suuri entiseen Aito-kiukaaseen, mutta nyt saunaan pääsee milloin vain ilman pitkää lämmitysaikaa. Aika sitten näyttää, kuinka paljon sähkölasku nousee.

Nyt sohvannurkkaan neulomaan!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)