tiistai 11. maaliskuuta 2008

Auto sammu maantien laitaan...keskelle korpisuoraa... No ei nyt ihan korpeen, mutta sammui kuitenkin. Siis aamulla työmatkalla tytär kyydissä kouluun menossa kuului pehmeä tupsahdus ja se oli siinä, se matka. Ohjekirjasta tytär katsoi kojetaulussa palavan valon merkitystä ja siellä luki, että kyseinen valo on "vian merkkivalo"! Eipä ois tullut mieleen! No puheluja soitettiin ja nuori korjausmies kävi paikallakin. Lopputulos oli, että hinausauto piti kutsua ja auto hinattiin autotohtorille. Jonkunlaisesta moottoriviasta on kyse ja puuttuva osa saadaan mahdollisesti huomenna. Ystävällinen naapuri sattui paikalle ja vei minut töihin. Tytär oli päässyt kaupunkiin jo korjausmiehen matkassa.

Se tässä vielä harmittaa, että tänään olisi ollut Pasaatissa neuletapaaminen. Ja siellä minua olisivat odottaneet myös Aguan tekemät ihanat silmukkamerkit, itku! No ei voi mitään. Tällaista sattuu!

Annelta tilasin vähän lankaa ja harmittelin jo eilen, kun en muistanut niitä käydä postissa kysymässä. No tänään muistin, mutta turhaan. Ei niitä ollut vieläkään tullut. Äsken katsoin koneelta, missä ne ovat seikkailleet. Kausalassa näköjään! Mutta nyt ovat sitten jo täällä meidän postissa, joten huomenna ne sitten saan.

Lopuksi vielä kuva aurinkoisesta Bellestä:Jospa nyt sitten menisi tikuttelemaan sitä niin pääsisi viimein siihen "peplum"-osaan.

Kuka muuten muistaa, kenen kappale tuo "Auto sammu maantieen laitaan keskelle korpisuoraa..." on? Saman, joka lauloi Lulusta ja tytöstä, joka kampaa märkää tukkaa. Tykkään!

3 kommenttia:

  1. Hyvä juttu, että hinauspalvelu saapui paikalle. Aina näiden autojen kanssa sattuu ja tapahtuu. Meilläkin oli lähellä hinauksen soittaminen tässä muutama viikko takaperin. Auto kuitenkin saatiin liikkeelle, kuin ihmeen kaupalla. Onneksi näitäkin palveluja kuitenkin on, moni olisi muuten pulassa.

    VastaaPoista
  2. Hyviä nuo hinauspalvelut. Tuttu kertoi, että hänellä oli myös auto jäänyt välille, mutta sai kuitenkin naapurin auttamaan. Eivät olleet kovin kaukaa kotoa. Itse muistan tuon kappaleen, tuli joskus sitä kuunneltua. Täytyykin laittaa taas listalle!

    VastaaPoista
  3. Kurjaa kun autojen kanssa joskus joutuu taistelemaan. Meidän omaan pitäisi akku vaihtaa. Veikkaan, että on syynä siihen, miksi meidänkin oma on sammuillut. https://www.iisalmenautoala.fi/tyokalut

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)