sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Teatteriterveisiä / Theatre greetings
Niinhän siinä kävi, että eilen aamulla piti aloittaa se 8. Revontuli Anaheimin peliä katsoessa. Sain ekan kaavion tehtyä kotona ja siitä sitten jatkoin bussissa mennen tullen. Kovasti odotin värisävyn vaihtumista, mutta tässä vyyhdissä sitä saakin näköjään odottaa pitkään. Vieläkin nimittäin mennään samalla kauniilla helmenharmaalla.
So it happened that I started my 8th Northern Lights yesterday morning when I was watching Anaheim's hockey game. I finished the first chart at home and started the second one on the bus. I waited anxciously for the other colour shade but with this skein you have to wait quite a long time.Täytyy vain uskoa, että kyllä se tummempi harmaa ja sininen sieltä jossain vaiheessa tulee. Tuo kerähän on se ensimmäinen, minkä kerin sillä uudella kerijälläni, eikä siitä tullut ihan symmetrinen.
You just have to believe that the darker grey and the blue is appearing after a while.

Hieman ehdimme kierrellä kaupoissa ja tietysti syödä hyvin ja pitkään ennen teatteria. Minun ostokseni olivat pieniä, mutta tarpeellisia.Noita saksia ei kukaan perheessämme voi vahingossa ottaa ja hävittää! Ihanat, eikö vain? Ja lisäksi olen mukana tukemassa hyvää asiaa. 10% hinnasta menee nimittäin "Roosa nauha -rahastoon". Muumi-mukeja minulla on nyt 3, ihan omia siis. Tuo bikini-Niiskuneiti on kerrassaan valloittava ja jotenkin niin minua! Juu, Stockmannin herkkuosastolla tuli myös piipahdettua...
We had time to do dome shoppings before the theatre. I bought only these scissors ( 10% goes to charity) and the Moomin Mug. That bikini-Snorkmaiden is absolutely mesmerizing and so much like me! And yes, I bought some candies too...

Syömässä kävimme esikon suosituksesta tällä kertaa Stockmannia vastapäätä olevassa Baker's-ravintolassa. Minä nautin häränpihvin konjakki-kermakastikkeella ja maalaisranskalaisilla. Nam! Aikoihin en olekaan pihviä syönyt, mutta tuo oli todella herkullista.

Rebekka-musikaali oli hyvä, vaikuttava. Menkää ihmeessä katsomaan, jos suinkin mahdollista.

Niin ja mitä ilmeisimmin kokoonnumme taas ensi lauantaina, 15.11. alkaen klo 11.00 Haminan Puistokahvilaan neulomaan. Ainakin Marsu ja minä. Tule sinäkin; yksin, kaksin tai jopa kolmisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)