tiistai 4. marraskuuta 2008

Tiistaitiima / Tuesday moments
Olen tänään vaihtanut blogipohjaa, Sadulta tämäkin, kiitos. Tosin olen tätä kovasti muokannut mieleisekseni Sadun hyvien ohjeiden mukaan. Ja aikasta tyytyväinen olen. Miltäs se teidän silmiinne ja koneillanne näkyy? Ihan vain näin etukäteisvaroitukseksi kuiskaan, että sellainen pinkimpi versiokin on jo valmiina. Ettette sitten kovasti pelästy, kun se joskus eteen pläjähtää. =)

Eilen oli jälleen hauskaa Korialla. Meitä oli siellä 13 neulojaa, joista yksi ensikertalainen. Terkkuja vain vielä blogittomalle Natalialle, jos satut täällä piipahtamaan. Ja kiitos kaikille mukanaolleille mukavasta seurasta!

En ostanut yhtään lankaa eikä minulla ollut vaihtoonkaan vietäviä. Jostain syystä kuitenkin tällainen saalis kotiin rantautui:No nuo puuvillat ainakin vien koululle, ja Malibuista jos vielä yhden baretin neuloisi, ja nuo Kittenit suloisine kisuleineen oli ihan pakko ottaa, ja nuo kirjavat, unelmaiset taustalla - niitä on aika paljon - ehkä päätyvät huiveiksi tai sitten koululle nekin. Niin, että, jotta... Enpä sano enää mitään...

Mutta Revontuli on päättelykerroksellaan ja kohta siis jo pingoittumassa. Hommiin siis, hopi, hopi!

I have changed my blog template today, from Satu again, thanks. Although I have modified it a lot after Satu's good advices. I like! Do you?
Yesterday we had a nice time in Koria at knit meeting. I didn't buy any yarn but I brought those above home. Wow! The cotton ones I'll take to my school. And the others, who knows...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)