maanantai 3. marraskuuta 2008

Hildaa kuitenkin / Hildas anyway
Olisin illalla jo päivittänyt, mutta Vuodatus oli eri mieltä. Ensin se vähän harmitti, mutta onhan sitä nyt muutakin tekemistä ihmisellä, joten mitäpä tuosta.
I would have blogged already yesterday, but Vuodatus was stucked. Who cares, you have so much else to do...

Eilen hautausmaareissulla purkasin sen Lana Grossa sukantekeleen lähes alkuun. Kun ei miellyttänyt pelkkä tasainen pinta, niin minkäs sille voi. Niinpä siitä alkoi sitten tulla Hildaa ja kyllä se nyt näyttää paremmalta, ainakin minusta.
I frogged the sock I started a week ago. I just didn't like it. So it is going to be Hildas and it looks much better now.Tuon verran siitä on nyt tehtynä. Revontuli, se seitsemäs, alkaa olla lopuillaan. Viimeisiä kerroksia viedään. Isommat työt eivät edistyneet männä viikonloppuna ensinkään. Ja kuopus tarvitsisi uuden pipon, joten ehkä eivät edisty lähipäivinäkään.
Revontuli, the 7th one , is almost finished. The bigger projects didn't progress last weekend at all. And the lastborne needs a new hat, so they might not progress on the next days either.

Tänään Korialle, jos ei ala lunta sataa ja jos mies saa hoidettua talvirenkaat autooni. Juu, palvelu pelaa. =) Korialla on lankavaihtoa, mutta aatelkaas: minulla ei ole puhumattomia lankoja, kaikki ainakin kuiskailee vähän väliä...
Today to Koria, if it's not going to start snowing and if my hubby takes care about my winter tyres. Yes, I've got a good service. =) The knitters in Koria will change some yarns with each other, but can you imagine: I have no yarns that don't speak to me. They all at least whisper...
Nyt töihin.
Now let's go to work.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)