perjantai 28. marraskuuta 2008

Kohta se on kärsitty / It is soon sufferedSe loma-utus meinaan. Nopeasti meni, sääli. Ensi viikolla ollaan taas sorvin ääressä ja tiukasti ollaankin. Kiireitä pukkaa lähes joka päivälle.
The lay-off I mean. It went quickly, sad.

Mutta, jei-jei, hei se on neulottu, se Hexacomb. Tiistaina sain hihat valmiiksi ja keskiviikkona ommeltua saumat. Juuri ja juuri ehti Esikko sovittaa ennen bussille kiiruhtamista, yhdellä hihalla. ;) Olisi se saanut paremminkin onnistua, totisesti. Vähän liian nafti se on, mutta kai sitä voi käyttää. Nappilistoja jouduin leventämään reilusti ja hihoissa tein myös omat modaukset. IK-lehdestähän tämä on. Onkohan sen ohjeissa useinkin vikaa, koska tässä ekassa neuleessahan piti myös soveltaa aika tavalla. Kokemuksia?
But jey-jey, hey it's knitted, the Hexacomb. On Tuesday I finished the sleeves and on Wednesday I sewed the seams. The Firstborn barely had time to try it on before catching the bus, with one sleeve. ;) It would have been better, indeed. It's a little too small, but perhaps my Firstborn can wear it. This is from IK. I wonder is there often some mistakes in their patterns, because I had to make several shapings also with my first project. Any experiences?Kuten huomaatte, nyt vain odotellaan "päättelykeijua" ja nappeja. Päättelemistä totisesti riittää! Napit ostaa Esikko Helsingistä. Teen tästä sitten ihan valmiina vielä uuden postauksen.
As you can see, we'll just wait "the binding off fairy" and the buttons. I blog this again when it is totally finished.

Uuttakin on aloitettu. Yllätys, yllätys - ei Revontulta tällä kertaa vaan kapeata huivia vaihteeksi.
I have also started something new.Kiva malli, kiva lanka (joku vyötteetön, 100% villaa), kiva neuloa! Tänään ehkä lähden mukaan kuopuksen pelireissulle Järvenpäähän. Peli alkaa siellä klo 20.30! Huh! Mukaan lähtee kenties tuo huivi tai sitten keskeneräiset Hildat - tai sitten molemmat!
Nice pattern, nice yarn ( some unknown, 100% wool), nice to knit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)