maanantai 24. marraskuuta 2008

I turned a square =)Otsikko tulee ohjeen nimestä ja se voisi vaikka tarkoittaa, jotta "pyörähdinpä neliön". =)


Malli: Turn A Square, Jared Flood
Lanka: Rowan RYC Cashsoft Aran, väri 020 ja
raitoihin Novita Luxus Wind, väri 639
Puikot: Knit Picks Harmony ja Addit nro 3½ ja 4
Menekki: n. 65 + 10 g

Pattern: Turn A Square by Jared Flood
Yarn:
Rowan RYC Cashsoft Aran, colorway 020 65 grams and
for the stripes Novita Luxus Wind, colorway 639, 10 grams
Needles: Knit Picks Harmony nad Addis size 3½ & 4

Oi, tuo ohje on vallan nerokas ja silmukkamääräkin natsasi ihan kohdalleen, vaikka ensin tuntuikin siltä, että isoa pukkaa. Ainoat muutokset tein raitojen määrässä ja korkeudessa (suoraa osaa n. 14,5 cm, ohjeessa 12,5 cm). Niin ja tietty tupsun lisäsin kuopuksen toivomuksesta. Kokeilin ensin ihan tuolla oikealla senttimäärällä, mutta tuli vähän liian nafti. Nyt se on sopiva. Ja se on siis kuopuksen.
Oh, that pattern is so brilliant and the stitches were just right too. Although I first thought that it is going to be too big. The only changes I made were the number of the stripes and the height. And of course I made also the tassel because it was my lastborn's wish.Kuvaaminen meinasi nyt olla tosi hankalaa, osittain sään,
osittain YYA-sopimuksen rakoilemisen vuoksi. :) Jonkunlaiset kuvat sentään sain!
Rowanin lanka tuntuu vallan ihanalta. Sitä oli mukava neuloa, neulepinta on pehmeätä eikä varmasti kutita. Tätä lisää! Novitan Windiä on mukana vain siksi, että se suunnilleen sopi tuohon värinsä puolesta ja paksuudeltaankin joten kuten.
The shooting was a bit challenging. Partly because of the weather and
partly because of our YYA Treaty which became a little cracked. :)
The Rowan yarn seems lovely. It was nice to knit, the finished knitting is very soft and it doesn't tickle. I want more!


Eka Hilda on valmis ja toinen aloitettu. Illalla "pudotuksia" jännätessä tartuin Hexacombiin vakaana aikomuksena saada se valmiiksi tämän loma-utus-viikon aikana. Esikkokin on sieltä parhaillaan bussilla tulossa läpi tuulen ja tuiskun kotiin käymään. On sitten sovitus helppoa. Siksi tässä vielä valvotaan ja odotetaan!
The first Hilda is ready and the other has been started. In the evening I grabbed the Hexacomb. I am going to get it finished during this layoff-week. My firstborne in currently coming to visit home so the fitting will be easy. That's why I am still staying awake and waiting!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)