tiistai 2. tammikuuta 2024

Uutta vuotta ja vanhan vuoden sukat

 Oikein hyvää tätä alkanutta uutta vuotta 2024! Toivotaan, että tästä vuodesta tulee parempi kuin viime vuodesta ainakin maailmantilanteen suhteen...

Joka tapauksessa jatkan viime vuonna valmistuneiden töiden esittelyä vuoden vaihtumisesta huolimatta. Nyt vuorossa on kesäkuussa neulottu sukkapari.

 Ohje: Wisteria socks, Anna Zhuravleva
Maksullinen englanninkielinen ohje Ravelryssa
Lanka: Schachenmayr Regia Premium Merino Yak,
väri 7518 Mineral Blue

Puikot: Chiaogoo Red Lace pyöröt nro 2,25
Koko: L/40, 68 s
Menekki: 88 g
Varresta varpaisiin ohjeen mukaan.
Ravelryssa


Tämä malli oli ykköskierroksen ohjeena viime vuoden Supersock World Championship -kisassa. Minua malli miellytti heti niin paljon, että päätin nämä sukat neuloa eikä kaduta. Sukista tuli juuri niin ihanat kuin ajattelinkin. Loppuihin kisakierroksiin en sitten innostunutkaan osallistumaan.


Kantapää oli kiva, kuten myös sukan takaosan palmikot ja ohje oli ainakin muistaakseni hyvä ja helppotajuinen.


Kun vielä onnistuin valitsemaan sukkiin yhden lempilangoistani, Regian Merino Yakin, niin lopputulos hipoo täydellisyyttä. Luultavasti otan nämä sukat omaan käyttööni, ellei joku muu ennätä ensin. Olen vähän sillä lailla höveli, että luovun neuleistani aika helposti ajatellen, että ainahan voin neuloa itselleni toiset. Vaikka harvoin niin tuleekaan tehtyä.


Vielä on viime vuoden neuleita esittelemättä, joten luultavasti postauksia on luvassa lähipäivinä tai ainakin lähiviikkoina useampiakin. Jospa viimeinkin saisin blogini ajan tasalle. Ainakin yritän parhaani. Olisi niin paljon mukavampaa kirjoittaa sellaisesta työstä, mikä on valmistunut vastikään. Muistaisikin silloin paremmin miten neulominen sujui.

Onko sinulla jotain neulomiseen liittyviä uuden vuoden lupauksia tai toiveita ja saitko viime vuoden lupaukset ja toiveet toteutettua? 

Mukavaa tammikuun ensimmäistä viikkoa!

Toivottelee
Hepsi

8 kommenttia:

 1. Hienot sukat. Ja tuo kantapää on hyvän näköinen!
  Ei ole tehtynä uuden vuoden lupauksia. Tässä mietin, jos tekisi neulebingon itselleen. Toteutuu, mikä toteutuu. Mutta voisi miettiä vähän, mitä haluaisi tehdä. Lapasboxi2024 alkoi ja siihen aion ottaa osaa. Huonosti alkoi. Olen jo kolme kertaa purkanut ja tehnyt uudelleen samaa lapasta. Ei tuo eteneminen ainakaan päätä huimaa,:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iso Gnu 💖
   Minäkin olen joskus neulebingoa miettinyt ja taisinpa jonain vuonna sellaisen laatiakin. Mutta toteuttamatta taisi jäädä.
   Lapasboxi onkin miulle ihan uusi juttu. Yhdet lapaset neuloin Esikolle vuoden lopulla suureen tarpeeseen, muuten neulon lapasia aika vähän. Niille ei oikein tunnu olevan tarvetta.
   Joskus se neulominen on tuollaista, neulomista ja purkamista. Kyllä se siitä!

   Poista
 2. Jopas on taas jännän ja erikoisen näköiset sukat! Tykkään!
  Viime vuoden suunnitelmista ei tainnut mikään toteutua. Haaveissa olisi oppia ainakin silmukoiminen sekä tikapuutekniikka. Saas nähdä...
  Hyvää alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Stansta 💓
   Haaveet on hyviä, samoin silmukointi ja tikapuut. Toivon, että haaveesi toteutuvat tänä vuonna. 🌠

   Poista
 3. Nythän onkin kauniit ja erikoisen näköiset sukat. Sinulla tuo taito on hyppysissä. Hyvää uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)