torstai 18. tammikuuta 2024

Fabel-Hepsukat

Minulta löytyi reilu neljä vuotta sitten Lankakaapista ostamaani Fabelia pari kerää. Lokakuussa nappasin kerät mukaani Oriflame-jaksokokoukseen ja pistin uudet sukat puikoille. Sukat jopa valmistuivat saman kuukauden puolella, joten viime vuotisissa vielä mennään.

 Ohje: Hepsukat eli perussukat omin nuotein + pienin twistein, varpaista varteen
Lanka: Garnstudio DROPS Fabel, väri 655 Wooden Rose
Puikot: Chiaogoo Red Lace pyöröt nro 2,25
Koko: 40
Menekki: 68 g
66 silmukkaa
Ravelryssa

Tarkoitus oli neuloa ihan perussukat, joita on helppo neuloa autossa ja vaikka lähes pimeässäkin. Jotenkin se tuntui tylsältä tällä kerralla, joten lisäilin sinne tuollaisia pieniä palmikonkiertoja sinne tänne. Vähän antavat elävyyttä pintaan.


Olen aina tykännyt Fabelista, mutta olisiko lanka vähän muuttunut. Ihan kuin olisi nyt vähän helpommin halkeilevaa kuin aiemmin. Vai liekö tuntuma vain neulojan ajatuksissa. Väri ovat kuitenkin kiva, minun mieleiseni.

Tässä vielä yksi kuva ulkosalla eli eri valaistuksessa.


Sukat on vielä lahjalaatikossa, mutta saatan ne sieltä omaan käyttööni joku päivä napata. Tuli niistä sen verran mukavat.

Mitäs sinä olet tänään, lumipyrypäivänä, puuhannut? Lumitöitä?

Kyseleepi
Hepsi

6 kommenttia:

 1. Kivat sukat! Lämmin, mukava väritys. Neulon paljon perussukkia ja jälkipolvi käyttää kengissä ja usein niistä ei näy paljon ja osa teineistä saa sukat jotensakin äkkiä kuluneen näköisiksi( myös valitettavasti vanhempiensa; lähimmät sukat vain jalkaan), Usein teen perussukkaa, kun neulon odottaessa jonnekin tai jossain palavereissa ja automatkoilla ja näin pahemmin tarvitse miettiä,mitä neuloo. Eikä tarvi ohjetta mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iso Gnu 🥰 Just noin se on. Aina pitää olla yhet sellaiset perussukat kesken. Tosin mulla ne on nyt porrassukkaset, mutta niihinkään mie en ohjetta tarvi.

   Poista
 2. Kauniit sukat. Kivaa tuo lanka. (enkulinkäsityöt)

  VastaaPoista
 3. Kiva väri ja nätit sukat. Ota vaan käyttöön, niin saat nauttia kauniin värisistä sukista.
  Minulta on Fabel vähän unohtunut; en ole vuosikausiin sitä käyttänyt, mutta muistan upeat värit. Ehkä kannattaa tutustua uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puikoillanikin 🥰 Fabeleissa on kyllä kivoja sävyjä.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)