perjantai 2. joulukuuta 2011

Kameli-makkaraa =) / Camel Wurm


Toinen makkaramyssy on nähnyt päivänvalon. Päättelin silmukat viime sunnuntaina linja-autossa tullessani kotiin Helsingistä ihanan, rentouttavan viikonlopun jälkeen. Kiitos tytöt! =)

My 2nd Wurm beanie has seen the daylight. I bound off the stitches last Sunday in the bus when I was coming home from Helsinki after a wonderful, relaxing weekend.


Malli: Wurm, suomeksi, Ravelryssa
Lanka:
Lana Catto Camel Hair, 60% merino, 40% kameli,
värit 5406 ja 6911

Puikot: Addi bambupyöröt nro 4 ja 4½
Koko:
S, 90 s -> 99 s
Menekki: 80 g


Pattern: Wurm, in Ravelry
Yarn:
Lana Gatto Camel Hair, 60% merino, 40% camel,
colorways 5406 and 6911
,
total 80 grams
Needles: Addi bamboo circulars size 4 and 4½
Size: S, 90 st -> 99 st


Ohjettahan olen jo aiemmin kehunut, mutta kehutaan nyt vielä lisää. Siis sehän on vallan mainio! Etenkin tuo reunus on mahtava. Se on neulottu kaksinkertaiseksi sileällä neuleella, käännöskohtaan on neulottu yksi nurja kerros, sitten taas jatkettu oikeaa ja yhdistetty sitten reunus yhteen neulomalla. Olen tätä tapaa käyttänyt joskus ennenkin aikoinaan, mutta en olisi hassu hoksannut sitä näin myssyn reunassa hyödyntää. Tällainen reunushan on paljon lämpimämpi kuin pelkkä joustinneule. Suosittelen!

I have already praised this pattern earlier but let's praise it a bit more. It is just great! Especially I like the edge. It has been knitted twofold so it is really warm.


Langan ostin Tiinalta eli Kirjavan kerän pöydältä Sammon talolta. Eikä Tiina turhaan lankaa ylistänyt. Se on tosiaan ihanan pehmeää ja lämpimän tuntuista. Eikä kutita herkkähipiäisempääkään. Huomenna tätä varmaan saisi ostaa lisää, kun olen jälleen menossa pääkaupunkiin perheen kera. Aion ainakin käydä Villavyyhdissä, ehkä Priimassa ja toivottavasti myös "Silmä, pisto, tikki, takki" -markkinoilla Tieteiden talolla. Kerrankin nimittäin tuollainen juttu sattuu juuri sopivasti jo aiemmin sovitulle Hesan reissulle! Jes! 

The yarn is also great. It is so soft and warm.

Uskokoon ken tahtoo, mutta en aio lankaa ostaa, ainakaan paljon. Juu en, tai jos nyt muutaman kerän ihan tarpeeseen tai muuten vaan. Mutta ainakin pääsen hypistelemään ja nuuhkimaan ja tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin. Perheen kanssa kuitenkin ollaan matkassa, joten se vähän rajoittaa heittäytymistä. =)

Olettehan huomanneet, että mahtavat Kipakat ovat julkaiseet jälleen neulekalenterin? Pitihän minunkin se tilata, tietysti.


Eniten minua kiinnostaa Tammikuun villapaita "Huurteinen vaahtokarkki", joka on neulottu saumattomasti ylhäältä alas käyttäen Contiguous-menetelmää (Rav-link). Aivan mahtavaa, että nyt tuo tapa löytyy myös suomeksi. En ole vielä sitä kokeillut, mutta suunnitelmissa on.

Yksi vyyhti Wollmeiseakin on kotiutunut viikko sitten.


Kun Magnolieta oli tarjolla, pitihän sitä tilata. Olisin ottanut enemmänkin, mutta tämä oli viimeinen, mitä oli jäljellä. Tunsin itseni lähes lottovoittajaksi, kun onnistuin tuon poimimaan. =)

I have also ordered one skein of Wollmeise. I would have bought more but this was the last skein left. =)

Nyt pian nukkumaan, jotta aamu tulisi nopeammin!

Oikein mukavaa viikonloppua Sinulle ja kiva kun piipahdit!

Have a nice weekend! It was nice you dropped by!

terveisin

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)