keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Multnomah nro 2 / # 2


Lähes koko kevättalven pidin edellistä Multnomah-huiviani ja nyt en löydä sitä mistään!! En tiedä, olenko onneton hävittänyt sen ihan tyystin vai putkahtaako se vielä jostain kummallisesta paikasta. Mutta koska totesin huivin malliltaan niin mainioksi, niin minähän tekaisin uuden. Silmänisku

Almost the whole late winter and spring I wore my previous Multnomah and now I just can't find it anywhere!! I don't know if I have lost it forever or will it still pop out somewhere. But because I found out that the shawl was so great I knitted a new one.


Malli: Multnomah, Kate Flagg
Lanka: Wollmeise Twin, 80% Merino Superwash, 20% nylon, väri Kürbis

Puikot: Addi pyöröpuikko nro 3½
Koko: 150 x 42 cm
Menekki: 140 g

Pattern: Multnomah by Kate Flagg
  Yarn:
Wollmeise Twin, 80% Merino Superwash, 20% nylon,
colorway Kûrbis, 140 grams
 
Needles:
Addi circulars size 3½
  Size: 150 x 42 cm

Tämä kurpitsa-väri miellyttää minua vielä enemmän kuin se vihreä, joten tästä tuli nyt ihan kerralla ehdottomasti lempparihuivini. Lanka on niin ihanan pehmeää, että ystäväni, jonka luona kyläilin, luuli sen olevan puuvillaa. Onko se sitten Wollmeiselle kunniaksi vai ei - miten sen nyt ottaa. Mutta kyllä huivi ainakin lämmittää!

This color, pumpkin, pleases me even more than that green one. So this shawl is already my favourite. The yarn is so soft that my friend (I visited her just) thought it is cotton. I am not sure is it good for Wollmeise or not. But the shawl is warm indeed!


Yritin käyttää langan mahdollisimman loppuun, mutta 10 g sitä jäi. Siitä ei kenties olisi kuitenkaan tullut enää yhtä mallikertaa. Tämä huivi on kooltaan ja malliltaan sellainen, että se sopii sellaiselle, joka ei suurempia kolmiohuiveja osaa käyttää. Tämä on juuri passeli takin alle kaulaan, mutta on näyttävä myös harteilla pidettäväksi.

I tried to use the whole yarn but I didn't quite managed. This shawl is just perfect to wear under coat
but it is also showy on your shoulders.


Ei, en minä ole motoristiksi ryhtynyt, vaan tuo upea menopeli on ystäväni. Hänellä on myös lehmiä, vai mitä sanotte?

Oh no I am not a motorcyclist but that great motorbike is my friend's one. She has cows too or what do you say?




Ihania ammuja talo täynnä! Tässä ei todellakaan ollut vielä kaikki! Terveisiä ja kiitokset taas vieraanvaraisuudesta ja hauskasta yhdessäolosta "lehmi-tytölle"! Kaikki ammukuvat suurenevat klikkaamalla.

The whole home full of lovely moo-moos! The pics will become bigger by clicking.

Korialla meitä oli neulomassa tällä kertaa vähän pienempi sakki, mutta hauskaa oli jälleen. Kiitos kanssaneulojille ja Topperille kiitos kyytipalkasta, hienosta hamppurätistä!


Ostin minä muutaman kerän lankaakin, mutta niistä kuvaa sitten myöhemmin.

Ja kohtapuoliin sitten Puistokahvilan terassille neulomaan.
Juuri alkaa aurinkokin paistaa aamupäivän pilvien ja sateen jälkeen.

Terveisin
Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)