tiistai 2. maaliskuuta 2010

Multnomah


Tänään sisukkaasti kävin nappaamassa pari kuvaa Luostolla valmistuneesta huivista, vaikka räntää satoi, minkä ehti. Eikös tuota nyt jo riittäis, kun ei enää meinaa olohuoneen ikkunasta näkyä muuta kuin lunta...

I was gutsy and managed to take some pics though it was sleeting a lot. I think we have already enough snow beacuse we hardly can see out of our living room window.


Malli: Multnomah, Kate Flagg
Lanka: Wollmeise 100% Merino Superwash, väri Skarabäus WD

Puikot: Knit Picks Harmony pyöröpuikko nro 3½
Koko: 152 x 46 cm
Menekki: 140 g
Lisää kuvia

Pattern: Multnomah by Kate Flagg
  Yarn:
Wollmeise 100% Merino SUperwash, colorway Skarabäus WD, 140 grams
  Needles: Knit Picks Harmony circular needle size 3½
  Size: 152 x 46 cm
More pics


Nyt on huivi siis pingotettu ja täytyy sanoa, että siitä tuli ihana! Wollmeise on upeaa lankaa, niin pehmeää, niin kaunista, ja ohje on mahtava. Niin yksinkertainen, mutta näyttävä. Lisäykset tehtiin niin, että reunassa lisättiin joka kerroksella, mutta keskellä joka toisella. Näin huivista ei tullut puhdasta kolmiota vaan nelikulmio, jolloin se istuu kaulaan mainiosti.

So I have now blocked this shawlette and I must say, it is adorable! Wollmeise is SO lovely yarn, so soft, so beautiful, and the pattern is great. So simple but so imposing.

Väri ei suostunut taaskaan toistumaan kuvissa sellaisena kuin silmä sen näkee. Oikeasti huivissa ei näy noin paljon sinistä ainakaan sisällä. Kauniinvärinen se joka tapauksessa on.

The colors are not quite the same as they are at least indoors. Actually there is not so much blue. But it is anyhow very pretty.


Tästä huivistahan minä sitten sain myös kultaisen olympiamitalin! Siis nyt hurjia tuuletuksia ja hurraa-huutoja!

I got also a golden Olympic medal with this shawl! Hooray, hooray!


Pikkuhiljaa olen yrittänyt totutella taas normaaliin arkeen. Enää reilut neljä viikkoa pääsiäiseen...

I have been accustoming to normal weekdays bit by bit. Only four weeks to Easter...

Sunnuntaina oli kuopuksella lätkäpeli, joka meni paremmin kuin hyvin. Kiinnostuneet voivat käydä kurkkaamassa enemmän täältä. Nauru

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)