sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Sunnuntaita / Only in Finnish this time, sorry


Kiitos huivikommenteistanne! Jälleen ne lämmittivät mieltäni ihan niin kuin huivi itse on lämmittänyt kaulaani tämän viikon ja kerännyt kehuja myös työkavereiltani. Kiitos ihanat!

Sukkia olen tikutellut sen, minkä olen ehtinyt. Loppumetreillä ovat. Tylsyyttä olen torjunut myös harrastamalla nettishoppailua Nolostunut, lapaskirjoja tällä kertaa. Lisää sitten, kun kirjat ovat tulleet.

Aamupäivällä katsoimme viimein tyttären kanssa elokuvan "Miehet jotka vihaavat naisia". Tytär ei etukäteen oikein innostunut aiheesta, mutta tempautui myös mukaan täysillä. Minäkin tykkäsin, kovasti. Kirja on tietenkin aina kirja, ja elokuvaan ei millään mahdu kaikki, mutta silti tykkäsin. Nyt täytyy hankkia myös seuraavat osat pikaisesti. Tykkään myös Wallander-kirjoista sekä -elokuvista, joista yhden katsoin illalla, sekä Beck-elokuvista, joita minulla on tallennettuna, mutta katsomatta monta. Beckiä esittävä esiintyy myös tuossa tänään katsomassamme elokuvassa...

Varsinainen asia tällä kertaa on se, että nyt on minunkin aika kantaa korteni kekoon Syto-myssykampanjassa. Yhtään myssyä en ole vielä tehnyt, mutta valmistautuminen on hyvä, Vai mitä mieltä olette?


Eiköhän näillä avuilla jo jotain synny! Kaksi reipasta naistahan aloitti tämän Syto-myssykampanjan tämän vuoden alussa eli Matleena ja Seijasisko. Siitä kampanja on levinnyt kulovalkean tavoin ympäri Suomea. Tarkoitus on siis virkata tai neuloa myssyjä naisille, miehille ja lapsille, jotka ovat menettäneet hiuksensa sytostaattihoidoista johtuen. Nämä myssyt sitten lahjoitetaan sairaalalle, joka jakaa ne niitä tarvitseville. Vielä en tiedä, minne omat myssyni lähetän tai vien. Tarkoitus on kysyä, olisiko paikallisella sairaalalla tarvetta ottaa myssyjä vastaan. Aion ainakin kysyä. Joten jos sinäkin innostuit, niin mukaan vaan. Aloitetaan yhdessä keräys myös täällä Kymenlaaksossa!

Loppuun vielä erittäin selvä kuva mustasta Ronja-kollistamme, joka ihan ilmiselvästi joogaa. Tai ainakin miettii syntyjä syviä. Hassulta se kuitenkin näytti!


Jospa nyt sitten ottaisin koukun käteeni ja kokeilisin MammaMyyn Minttu-myssyn ohjetta. Otathan sinäkin!

terveisin

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)