sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Tampereella ja afrikkalaisii / In Tampere and more Africans

Viime sunnuntain käppäilin siis Tampereella koko pitkän päivän miehen, Esikon ja Kuopuksen kanssa. En ole aiemmin oikein kunnolla Tampereeseen tutustunut, mutta nyt ihastuin täysillä. Ihana kaupunki kaikkine siltoineen ja kauniine maisemineen. Hämeensillalla tietysti käveltiin.

So I spent last Sunday in Tampere with my hubby, Firstborn and Lastborn. The town isn't very familiar with me but now I truly fell in love with it. Such a lovely town with many bridges and beautiful views. Of course we walked on the Hämeensilta.
 Sekä Laukonsillalla. Ja todistettavasti Vitamiiniakin tarvittiin alussa kunnes helle yllätti.

And on Laukonsilta. And provably I have worn my Vitamin.
 Tampereella on kauniita vanhoja rakennuksia. Vai mitä tuumaatte esim. tästä?

There are many beautiful buildings in Tampere. Or what do you think about this one?

Ohranjyvässä nautimme herkullisen aterian, suosittelen. Monta mukavaa paikkaa jäi vielä odottamaan seuraavaa kertaa.

We had a delicious meal in Ohranjyvä. I'll recommend it warmly. Unfortunately we hadn't got enough time to visit other nice places. Next time then.


 No joo, on näitä kukkiakin taas valmistunut. Ensin kauniita seiskaveikasta virkattuja ihan tuttuun tapaan.

Well, I do have crocheted some flowers again. First some beautiful ones with Novita 7 Veljestä.
Sitten iski kokeilunhalu ja into virkata kettinkisukkien Fabel-kerä loppuun. Näistä ei niin kauniita tullut, mutta ehkä nämäkin saa jonnekin piilotettua.

Then I wanted to try fingering weight yarn, first Fabel skein. These ones are not so beautiful but maybe I can hide these somewhere too.

Nämä on virkattu kaksinkertaisella ohuella sukkalangalla. Ensin sillä Fabelilla ja sitten sillä, mitä käteen sattui jämäpussista tulemaan. Koukku on se sama nro 4. Ehkä näin saisi kulutettua noita jämiä, kunhan nyt vähän valitsisi värejä tarkemmin. Nyt ei jaksanut.

I held the yarn double and the hook was the same, size 4. Maybe I could use up my sock yarns like this but I should choose the colors a bit more carefully. 

Perjantaina olimme paikallisessa kesäteatterissa katsomassa "Kulkurin valssin" ensi-iltaa. Minä tykkäsin oikein kovasti, miehen mielestä kohellusta oli vähän liikaa. Menkäähän ihmeessä katsomaan, niin voitte itse todeta, mitä tykkäätte.

Sunnuntaiterkuin,

With Sunday Greetings,

Hepsi 

7 kommenttia:

 1. Tampere on kaunis kaupunki! Kyllä nuo kirjavatkin kukat ovat kauniita, yhdistää vaikka jollain sopivalla yksivärisellä... :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavia afrikkalaisia kukkasia.
  Mukavia kesäretkiä!

  VastaaPoista
 3. Kesäteatteri kuuluu kesän ohjelmaan jossain vaiheessa. Tampere oli kaunis kaupunki, ainakin Laukontori ja Pyhäjärvi. Nättejä kukkia olet taas virkannut.

  VastaaPoista
 4. Näyttääpäs Tampere jotenkin hienolta näissä kuvissa! Täytyyhän se Kulkurin valssi jossain vaiheessa käydä katsomassa :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kotimaassakin on paljon nähtävää. Afrikkalaiset kukat ovat kivoja ja kyllä ne kirjavatkin soveltuu sekaan,kun vähän sommittelee. Minä olen teatterirakkauden imenyt äidinmaidossa,mun äitivainaa on kaukan,kauan sitten ollut ammattinäyttelijä .

  VastaaPoista
 6. Moikka, pitkästä aikaa !
  Kiitos Tampereen kierroksesta, ei sitä kaupunkia olen tullut tutkittua. Se Särkänniemi kauan sitten ja jotain muita turistikohteita vaan.
  Kauniita kukkia !

  Meillä on esityksenä "Mäeltä näkyy toinen mäki". Tänään sinne on menossa kirjailija katsomaan. Pitää meidänkin joku ilta käydä saamassa kulttuuria :)

  VastaaPoista
 7. Minusta nuo afrikan kukat on ihanan värisiä, siis kaikki =)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)