torstai 11. heinäkuuta 2013

Taas neulottiin... / We knitted again...

Serviisissä kahdeksan käden voimin.
 in Serviisi by 8 hands.
 Syntyi sukkaa ja huivia ja parempaa maailmaa. Kiitos ystävät!

We made socks, shawls and a better world. Thanks friends!

Miun huivi on jo voiton puolella, mutta nyt täytyy kai aloittaa yksi Revontuli tässä välillä. Kuinkas nopeasti sellaisen neulookaan...

My shawlette is already far over the midway but I think I have to start a Northern Lights between the others. How long will it take to knit it again...

Kauheasti kyllä tekis mieli neuloa tätä toista sinistä.

Though I would so much like to knit the other blue one.
Se kun on just siinä kivassa vaiheessa, että työn sais jaettua hihoihin ja vartalo-osaan.

I have knitted the yoke and I can separate now the sleeves and the body.

Ja nyt on taas Se aika.

And it's again The Time.
Ei pystynyt mies enää pidättelemään, vaan piti mennä jo, vaikka oisivat kuulemma saaneet vielä vähän kypsyä. Sai tyttärenkin mukaansa ja ekat 7 kiloa on kotona.

My hubby couldn't hold himself but he just had to go. He got the daughter with him too and the first 7 kilos are at home.

Nyt kaivan esiin Viron villaa ja sitten keskityn nuorten yleisurheilijoiden suorituksiin. Lauantaina olemme sitten paikan päällä, kun NoLo juoksee. =)

Now I'll dig up some Estonian wool and then I'll concentrate on performances of the young athletes. On Saturday we are also on the spot when NoLo runs. =)

Kiitos kommenteistanne ja mukavaa loppuviikkoa!

Thank you for your comments and have a nive weekend!

Toivottelee

Hepsi 

11 kommenttia:

 1. Samoin sinulle Hyvää viikonloppua!
  Komea mustikkasaalis.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa loppuviikkoa! Äkkiäkös sellaisen revontulen tekee välityönä, jos ei ota mitään muita välitöitä... :)

  Komiat mustikat, minä olen vielä pystynyt pysymään pois metsän puolelta... en kyllä enää kauan pysty pidättelemään luontoani ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos seurasta ja paremmasta maailmasta.

  VastaaPoista
 4. Neulominenkin sujuu sutjakkaammin kun sen tekee hyvässä seurassa :)
  Kyllä mustikkaan pitäis päästä, mutta kun ensin junttaat 10 km polkupyörällä niin on jo niin väsynyt ettei jaksa kauaa poimia. Kaiken lisäksi minun mustikkapaikassa on kuulemma liikkunut karhu tänä kesänä. Kumpikahan meistä säikähtäis enemmän jos tavattaisiin =)

  VastaaPoista
 5. Ihanan sinistä neuletta tulossa, en yhtään ihmettele jos se neulotuttaa. ;o)

  Meilläkin marjojen poiminta on miehen homma! Minä kun en metsään lähde, hyi kauhistus, siellä on hyttysiä, käärmeitä, karhuja.. ja kun kevätpuolella omat marjat loppuu, lisää saadaan miehen isosiskolta, joka aina tyhjentää vanhoja marjoja pois pakkasesta ennen uusien tuloa (=meidän pelastus).

  VastaaPoista
 6. Kaunista sinistä, neule sekä mustikat. Metsään kait suunnistettava lähipäivinä mustikoita etsimään.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa,kun voi kimpassa ystävien kanssa neuloa... Pitäisi kai minunkin perustaa joku neulontakerho... Vaikka menettelee se yksinkin :) Kaunis sininen on tulossa,eikä ne mustikatkaan hullumpia ole :)

  VastaaPoista
 8. Kaunista sinistä tulossa. Kiitos lomatoivotuksista. Minulla on vasta vajaa kaksi litraa mustikoita. Vielä on päästävä metsään.

  VastaaPoista
 9. Minäkin huomenna suunnistan ekaa kertaa tänäkesänä mustikkaan. Kävin viikolla tarkastamassa paikkoja, joissa viimekesänä oli mustikoita.

  VastaaPoista
 10. Neulominen on kivaa, kun sitä tehdä muiden kanssa yhdessä. Meillä tuolla Kauhavalla kokoonnutaan kerran kuukaudessa , myös kesällä. Sinne aina kiva mennä. Hyvää viikonloppua. Kiitos kivasta kommentista blogissani.

  VastaaPoista
 11. Ihania afrikankukkasia on ilmestynyt tuonne alempaan postaukseen ... Ja niin upean väriset kettinkisukkaset :) Olisko sinulla ohjetta tuohon lapsen lakkiin joka oli joku "voitto" ravelyssä.. niin ja ne töppöset siitä samasta langasta tehty.. huhtikuu 2012..

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)