tiistai 8. marraskuuta 2011

Pinkkiä beibille / Pink for a Baby


Pinkit vauvasukat valmistuivat perjantaina ja nyt ne jo lämmittävät pikku-Idan varpaita. Kuvassa poseeraa kuitenkin vielä Rinja. Silmänisku

I finished these pink baby socks on Friday and now they are already warming little Iida's toes. It's still Rinja in the picture however. Silmänisku


Malli: Vauvan sukka, Kerttu Latvala, Ravelryssa
Lanka: ONline Supersocke 100, väri 40
75% villa, 25% nylonPuikot Knit Pro pyöröt nro 2½
Koko: vauva, 3 kk
Menekki: 25 g
40 silmukkaa

Pattern: Vauvan sukka, Kerttu Latvala, in Ravelry
Yarn: ONline Supersocke 100, colorway 40, 25 grams
75% wool, 25% nylonPuikot: Knit Pro circulars size 2½
Koko: baby, 3 months

Näissä on silmukoita ihan ohjeen mukaisesti, mutta joustinneulekerroksia on vähemmän, vain 9. Varmistin näin langan riittävyyden, ja riittihän se, ihan hyvin. Mutta näillä kerroksilla varsista tuli oikein sopivan pitkät. Kantapää on ihan perinteinen ja ohjeen mukainen sekin.

I made only 9 rounds rib but I have as many stitches as in the pattern.


Näitä pieniä sukkia on kyllä mukava neuloa, ja mallihan on mitä mainioin. Itse asiassa toisetkin junasukat on jo valmiina, mutta niitä en ole vielä ennättänyt kuvata.

It's so nice to knit these small socks and the pattern is just great. Acually I have already finished another pair too. But I haven't yet taken the photos.

Lauantainen Käsityötapahtuma Sammon talolla Karhulassa oli oikein hauska. Toivottavasti se saa jatkoa. Paikalla oli mukavia myyjiä mahtavine tuotteineen, ja tulihan siellä ostoksiakin tehtyä. Niistä ehkä myöhemmin lisää. Kahvilassa meitä istui neulomassa ja turisemassa 6 innokasta. Enemmänkin olisi mahtunut.

Esikkoni oli käynyt Villavyyhdissä ennen täällä piipahtamistaan ja ostanut ihanaista Pohjan akkaa suloisessa värissä. Siitä on nyt aloitettuna uusi nuttu.

My Firstborn has visited Villavyyhti before she came home. She bought some Pohjan akka in lovely color. I have started a new coatee with it.


Jatketaan siis neulomista ja nauttimista!

So let's continue knitting and enjoying!

Tiistaiterkuin

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)