tiistai 1. marraskuuta 2011

Makkaramyssy / My first Wurm


Tytär otti siis käyttöönsä Earth & Sky mysteerihuivin ja tarvitsi sen kaveriksi uuden myssyn. Viimeinkin minulla oli mahdollisuus neuloa ensimmäinen makkarapipani käyttäen samoja värejä kuin huivissakin. Onneksi niitä oli kaikkia jäljellä.

So my daughter took the Earth & Sky shawl to herself and she needed a new beanie to wear with it. Finally I had a chance to knit my first Wurm with same colors. Luckily I still had some left.


Malli: Wurm, suomeksi, Ravelryssa
Lanka:
Wollmeise Sockenwolle Twin, 80% villa, 20% nylon,
värit Himbeere ja Am kalten polar WD,
Wollmeise 100% merino väri Hollerstaud'n WD Puikot: Knit Picks pyöröt nro 3 ja 3½
Koko:
L, 110 s -> 120 s
Menekki: 95 g


Pattern: Wurm, in Ravelry
Yarn:
Wollmeise Sockenwolle Twin, 80% wool, 20% nylon,
colorways Himbeere and Am kalten polar WD,
Wollmeise 100% merino, colorway Hollerstaud'n WD,
total 95 grams
Needles: Knit Picks circulars size 3 and 3½
Size: L, 110 st -> 120 st


Pääväriä eli Himbeereä ja mustaa eli Hollerstaud'nia jäi vielä vähän , mutta Am kalten polar riitti juuri juuri. Tätä myssyä oli tosi hauska neuloa. Ohje oli hyvä, käytin suomennosta. Vähän muutoksia tein johtuen erivärisistä langoista. Neuloin aina 5 kerrosta raitavärillä vuorotellen ja päävärillä ensin kerroksen oikeaa ja sitten 6 kerrosta nurjaa. Nurjia raitoja on yhteensä 10. Kavennukset tein muuten ohjeen mukaan, mutta kavennuskerroksia tein yhden lisää, jotta lopussa silmukoita olisi vähemmän.

I just loved to knit this beanie! The pattern is great. I made some modifications, You can read more in my Ravelry project page.

Tykkään siitä, miten nuo raidat vilahtelevat tuolta välistä. Myssy on jotenkin ihanan pehmeä ja lämpimän tuntuinen tuon makkaramaisuuden vuoksi. Minusta siitä tuli oikein herkullinen. Tykkään! Ja onhan lankakin ihan parhaimmistoa! Tuskin tämä ainoaksi Wurmiksi jää. Näitä on tehtävä lisää! Tämä lähti tänään posti-Paten mukana kohti Vierumäkeä ja tytärtä!

I like how those plain stripes lash among the purl ones! And the beanie is so soft and warm. I think it's just yummy. I'm in love! The yarn is also one of the best! I have to knit more Wurms!


Sain Sukkasatoon neulottua vain neljät sukat. Nyt kun se on päättynyt, on minulla puikoilla kaksi uutta paria. Vähän nurinkurista. Mutta toisaalta inspiksen ja tunteen mukaanhan tässä mennään! Tänään sainkin esimiespäivässä neulottua ekan junasukan valmiiksi ja aloitettua toisen.

I managed to knit only 4 pairs during the Sock Harvest. Now when it has ended I have started two new pairs. Quite funny. But on the other hand you must knit how you feel!

Huomenna siis neulotaan taas Puistokahvilassa! Olet tervetullut mukaan!

toivottelee

Hepsi

ps. Tänään aukesi Villavyyhdin nettikauppa! Käykäähän katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)