torstai 4. elokuuta 2011

Tennarisukat / Sneaker Socks


Eipä jäänyt edellisten sukkien loppulanka odottamaan ensi kesää, kuten vähän uhkailin. Minäpä neuloin siitä ne Tennarisukat jo nyt!

I knitted the left-over yarn from the previous socks right away and not next summer as I thought.


Malli: Tennarisukka, Taina Anttila, Ravelryssa
Lanka: Schoeller+Stahl Fortissima Mexico Cotton Stretch, väri 0055
41% puuvilla, 39% villa, 13% nylon, 7% polyester
Puikot: Knit Picks pyöröt nro 2½
Koko:
39-40
Menekki: 45 g
60 s, kantalapussa kerroksia 35
Päättely silmukoimalla neuloen

Pattern: Tennarisukka by Taina Anttila, in Ravelry
Yarn:
Schoeller+Stahl Fortissima Mexico Cotton Stretch, colorway 0055, 45 grams
41% cotton, 39% wool, 13% nylon, 7% polyester
Size: 39-40
Needles: Knit Picks circulars size 2½
60 st, heel flap with 35 rows
Binding off with kitchener stitches by knitting

Ja hei! Nää sukat aloitettiin siis varresta. Ihan niinkuin Paraphernaliatkin, joista eka on jo valmis. Mutta älkää luulko, että nyt mie oisin käännynnäinen ja neuloisin jatkossakin sukat näin päin. Ehei, kyllä se varpaista aloitettu on edelleen mun juttu. Mutta hyvä tietää, että osaan minä vielä näinkin päin sukat neuloa. Ja mikäs ois osatessa, kun on niin mahtava ohje! Ainoastaan kantalappua muokkasin. Neuloin siihen reilusti enemmän kerroksia kuin ohjeessa. Ja tuli hyvät.

And hey! These socks are made top-down. Just like Paraphernalias. The first one of them is already finished. But please don't imagine that I would be a convert and knit the socks like this also in the future. Oh no! I prefer the toe-up socks further. But it's good to know that I still can knit socks like this too. And it was easy because the pattern was so great! I just modified the heel flap a bit. I knitted more rows in it and the socks are fine.


Nämä olisivat valmistuneet jo sunnuntai-iltana ystävien mökillä Kuusisessa, mutta lanka mokoma loppui viimeisillä kerroksilla. Onneksi kotoa löytyi sopivan sävyistä lankaa, niin ettei lisää tarvinnut tilata. 

I would have finished this pair already on Sunday at the cottage of our dear friends on Kuusinen. But the yarn ended on the last rows. Luckily I found some suitable yarn at home and I didn't have to order more.

Saaressa oli mukavan rentoa. Taas tuli uitua meressä ja nautittua hyvien ystävien seurasta ja vieraanvaraisuudesta. Suurkiitos rakkaat! Ja ekan kerran minä neuloin soutuveneessä - ystävä souti. Silmänisku

We had a lovely and easygoing time on the island. We swam again in the sea and enjoyed the hospitality of our good friends. And I knitted on the rowboat for the very first time! My dear friend rowed.


Miehet ne jäivät rannalle ruikuttamaan...

The men stayed on the seaside and whimpered...

Tänään neulottiin taas Haminan Puistokahvilassa ihanasta auringonpaisteesta ja lempeästä kesätuulesta nauttien. Kiitos mukana olleille rattoisasta tuokiosta! Mieli lepäsi jälleen kerran!

We knitted together today in Puistokahvila again. The sun was shining and the wind was mild. I love you ladies! You made my day!


Lankaakin on taas tulla tupsahtanut postista ja yhden tunnustuksenkin olen saanut. Kiitos Piiku! Mutta jotain täytyy jättää seuraavaankin kertaan. Siispä heipä hei!

toivottelee

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)