keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Myssyjä, matkaa ym / Caps, travelling etc.


Olen jälleen kotona, maanantai-iltana kotiuduin. Oli hauskaa tavata serkkuja ja tietysti entisiä opiskelukavereita 30 vuoden takaa. Juu-u, on siitä jo niin kauan, kun me olimme nuoria, innokkaita, iloisia ope-opiskelijoita. Nyt olimme enää innokkaita ja iloisia. Mutta hauskaa osasimme edelleen pitää! Viiden vuoden päästä sitten uudestaan!

I'm back home again. It was so nice to meet my cousins and of course my old fellow students after 30 years. Yes indeed, it is so long ago when we were young, keen and happy teacher students. Well now we are only keen and happy. But we still knew how to have fun! Let's meet again after 5 years!

Lanka-kaupassakin piipahdin Savonlinnassa ja löysin lankoja, joita en ole vielä koskaan neulonut.


Salidaa sukkiin ja ihanaa Duettia vaikkapa pipoon. Todistettavasti kaväisimme myös etsimässä KIP-neulojia, mutta kukaan ei ainakaan silloin ollut itse asiassa, joten poistuimme paikalta vähin äänin.

I visited also the local yarn shop in Savonlinna. I bought yarns I've never knitted before. Salida for socks and lovely Duett for a hat.

Neulottua tuli reissussa kovin vähän, vaikka uusia töitä aloitinkin ennen matkaa. Onneksi sytomyssyjä on jälleen saapunut muutama. Nämä pirtsakat myssyt oli joku tuonut Maijukkaan.

Ja nämä kaunottaret taas tulivat postin kautta TiiQ:lta.

Suurkiitos molemmille. Nyt myssyjä on täällä odottamassa 51 ja viety on jo ne 20. Lisää vielä tarvitaan!

I have again received some chemo caps. Thank you!

Ziinalla oli viime viikolla Korialla sellaiset sukkakirjat, joita minulla ei vielä ollut, mutta nyt on!


Näissä on toinen toistaan upeampia sukkamalleja! Kunhan niitä vain ehtisi neuloa...

And I have ordered these fantastic sock books. Thank you Ziina for a tip!

Ja muuten Ullan jäsensivuilla on seuraavan numeron kansikuvaäänestys menossa. Kipaiskaahan kaikki jäsenet äänestämään. Jos et vielä ole Ullan jäsen, nyt kannattaa liittyä. Jäsenedut ovat hyvät!

Nyt lähden katsomaan, josko Päiviltä saisi nimpparikahvia.
Onnea kaikille Päiveille ja Päivikeille!

toivottelee
Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)