lauantai 30. tammikuuta 2010

Taas yksi eli nro 4 / One of these again # 4


Jäänköhän minä jotenkin helposti koukkuun johonkin malliin ja lankaan kenties? No nyt vaan tuntuu niin mukavalta neuloa tällaista simppeliä juttua ja kaikki edelliset huivit on jo jaettu eteenpäin. Tällekin on mielessä jo sopiva kaula. Seli seli...

Do I get somehow very easily addicted in some pattern or yarn? Well it just feels now so good to knit these simple things and all the previous scarves have already been given away. I have also one matching neck for this scarf too...


Malli: Noro Striped Scarf, Jared Flood
Lanka: Novita Puro, 100% villa, värit 801 kanervikko,
 805 revontuli ja 807 iltanuotio

Puikot: Addi pyöröt nro 4½
Koko: n. 13 cm x 170 cm, 37 silmukkaa
Menekki: 150 g
Kaikki kuvatRaitahuivikuvat, kaikki

 Pattern: Noro Striped Scarf by Jared Flood
Yarn:
Novita Puro, 100% wool, colorways 801 moor,
805 northern lights and 807 evening campfire, 150 grams
Needles: Addi circulars size 4½
Size: 13 cm x 170 cm, 37 st
All the pics
Puro Striped Scarf pics, all in one


Ja kehtaanko edes sanoa, että se viides on jo puikoilla? No kehtaan minä - on se. Mutta eilen illalla tikuttelin myös serpentiinisukkia siitä Novitan Tico ticosta. Kärjestä aloitettu minulle uudella Gusset heel - kantapäällä (Wendy Johnsonin kirjasta "Socks from the toe up"). Eka sukka yli kantapään ja tykkään tyylistä. Mikäköhän tuo kantapää nyt sitten on suomeksi? Tietääkö kukaan? Tehdään tavallaan ihan niinkuin ranskalainen, mutta toisinpäin. Ilman mitään silmukoiden poimimisia tai kiristettyjä silmukoita. Helppo siis. Ja Tico tico pelittää ainakin vielä. Ei mikään suosikkilanka mutta ei myöskään solmun solmua toistaiseksi tässä kerässä.

And do I even dare to say that the 5th scarf has already been started? Well yes I do - it is. But yesterday evening I knitted Serpentine Socks with Novita Tico tico. Toe-up pattern with the Gusset heel (Wendy Johnson "Socks from the toe up"). New way for me to knit the heel. I like. And also Tico tico is ok for now.

Tuulia laittoi viestiä Paitapajasta, joka on siis täällä Haminassa ensi lauantaina klo 11.-17.00. Sinne muutama vielä mahtuu! Olisi kiva tietää, keitä on tulossa, joten pistäpä viestiä tai kommenttia, jos nähdään viikon päästä!

Hieman lauhtunein mutta lumisin lauantaiterkuin

- Hepsi -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)