perjantai 1. tammikuuta 2010

Vuoden 2009 saldo / My balance in 2009


Vuosi vaihtui rauhallisesti taas ihan tässä kotona. Poikkeuksena viime vuoteen se, että tänä vuonna mies oli ostanut pari rakettia/pataa, koska nuoret naiset viettivät aattoa kanssamme. Oli kivaa! Mitä nyt se harmitti, että Suomen nuoret leijonat hävisivät Ruotsille nolosti. Onneksi Venäjä pelasti leijonat voittamalla yöllä Tsekin. Saamme siis vielä jatkossakin seurata Suomen pelejä.

The year changed very peacefully just here at home. This year the hubby had bought a few fireworks, because the young ladies spent the Eve with us. Very nice! Only I was a bit irritated about the ice hockey. The young Finnish lions lost very sadly their game against Sweden. Luckily The Russian team saved the lions by winning the Czech team.

On taas aika pistää ylös, mitä sain aikaiseksi vuoden aikana.

It is again time to write down what I have finished last year.

Sukkia 17 paria
Huiveja 17, joista vain 2 Revontulta =)
Virkattuja koristeita 15
Myssyjä 7
Boleroita + hihattimia 3
Rättejä 4
Lapasia 3 paria
Takkeja 3
Puseroita 2
Yhdet säärystimet

Socks 17 pairs
Scarves or shawls 17, only 2 of them Northern Lights =)Crocheted decorations 15
Hats 7
Shrugs 3Dishclothes 4Mittens 3 pairsJackets 3Leg warmers one pair

Yhteensä siis 72 valmistunutta Hepsin käsistä. Kaikki valmistuneet näkyvät omalla sivullaan, omassa kategoriassaan ja myös Flickrissä. Lankaa olen kuluttanut n. 8,2 kg ja ostanut tai saanut n. 15,9 kg! Juuri ja juuri sain siis kuluttua puolet siitä määrästä, mitä sain. Lankasaldoa kasvatti vielä ihan viime metreillä eli tiistaina käynti paikallisessa Anttilassa. Pakkohan nämä oli ostaa, kun oli niin halpaa. Silmänisku

Altogether 72 finished by Hepsi's hands. You can see them all here, here or in Flickr. I have used about 8,2 kg yarn and bought or got 15,9 kg! These lovely and very cheap skeins increased my yarn stock in the nick on time last Tuesday.
Huiveja ja sukkia on siis luvassa jatkossakin tässä blogissa, lankaa riittää. Sen lisäksi suunnitelmissa on muutama pipo ja huovutetut lapaset. Ja sitten taas jotakin suurempaa. Minulla on vasta punainen, harmaa ja sinikirjava neuletakki, mutta ei vihreätä eikä mustaa eikä ruskeaa eikä turkoosia eikä... Rowania tekisi mieli neuloa... Ja jotain muuta ihkulankaa. Siinä niitä haaveita ja suunnitelmia.

So you can see scarves and socks here also in future, I do have enough yarn. And some hats and felted mittens too. And then something bigger. I have just a red, grey and blue-colored jacket but not a green, black, brown, cyan... one. I would like to knit with Rowan yarn... These are some of my dreams and plans.

Loppuun vielä muistiksi kuva, mitä juomia kannattaa hankkia jatkossakin. Nämä olivat ja ovat (glögiä on sielä jäljellä) nam-nam-hyviä.

At last a pic just to remind me that we have to get these drinks also in future. These were and are SO yam-yam-tasty.


Kiitos kaikista ihanista kommenteistanne tämän vuoden aikana ja Oikein mukavaa ja neulerikasta vuotta 2010!

Thanks for all your lovely comments during this year and A Fantastic Knit year 2010!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)