sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Miun myssy / My Bloom


Nyt on minullakin lämmin myssy näihin pakkasiin. Lanka loppui pari kerrosta liian aikaisin. Onneksi kotoa löytyi samaa sävyä olevaa lankaa (yllätyskö? Silmänisku), joten selvisinkin ihan omin voimin.

Now I also have a warm beanie to wear this freezing winter. The yarn ran out just a few rounds too early. Luckily I found the other yarn but the almost same shade at home (surprise? Silmänisku), so I managed all by myself.


Malli: Bloom, Veruschka (Ravelry-linkki)
Lanka: Knit Picks Swish Bulky, 100% Superwash merinovilla,
väri Garnet Heather

Puikot: Addi pyöröt nro 5½
Koko: small, poimittu + lisätty 100 s
ja miulla ON iso pää
Menekki: reilu 100 g
kaikki kuvat

 Pattern: Bloom by Veruschka ( Rav-link)
Yarn:
Knit Picks Swish Bulky, 100% Superwash Merino wool,
colorway Garnet Heather, over 100 grams
Needles: Addi circulars size 5½
Size: small, picked + increased 100 st
all the pics

Minä en ole mikään pipo enkä hattuihminen, mutta tästä myssystä tykkään. Jostain syystä tuollaiset myssyt, joissa on tuo poikittain neulottu reunus, tuntuvat aina parhaimmilta. Ja tämä reunus on vielä niin lämmin, kaksinkertainen, vaikka neulottiin ihan yksinkertaisesti. Neulomalla joustinta 1o, 1n, mutta nurja silmukka otettiin aina nurin neulomatta. Yllättäin siitä tuli putki! Fiksua!

I am not a particular hat or beanie person, but I do like this beanie. For some reason those hats with the transvered knitted cuff feel always the best. And this cuff is also so warm, doubled. By knitting rib k1, p1, but always the purl stitch purlwise. Unexpectedly it became a tube! Clever!


Hatun nimi Bloom - kukka, kukinta, tulee tuosta päälaelle muodostuvasta kukkakuviosta. Siihen sai kavennuksetkin upotettua mainiosti.

The name of the hat, Bloom, comes by the bloom in the crown.

Viimeisillä kerroksilla käytetty lanka ei ole ihan samaa sävyä, mutta kukapa sitä sieltä päälaelta huomaa. En minä ainakaan.

The yarn I used with the last rounds is not quite the same shade, but who would notice it. Not me anyway.


Tyytyväinen olen siis tähänkin työhön. Ja lanka on parasta laatua, pehmeää ja konepestävää. Olen jo tehnyt listaa, kun kuulin, että mahdollisesti saisin taas Arjan kautta tätä lisää nyt keväällä. Jeee!

So I am satisfied with this project too. And the yarn is the best quality, soft and superwash. I have already started to make a list as I heard that I might have this more of this kind by Arja this spring. Jeee!

Ulkona on niin kaunista, mutta kylmää. Me asumme mäellä ja mittari näyttää 20 astetta. Ollaan nyt iloisia, kun kerrankin on kunnon talvi, ei valiteta, eihän?

There is so beautiful outdoors but cold. We live on the hill and it is -20 degrees Celcius here. But let's be happy when it is a real winter for once, no complaining, no?

Ja tiistaina sitten kaikki neulomaan Pasaatiin! Nähdään!

Suloista sunnuntaita!

Sweet Sunday!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)