keskiviikko 5. elokuuta 2009

Lankoja ja Hämeenlinnaa / Yarns and Hämeenlinna


Sikäli kyllä täysin yhteensopimaton otsikko, että langat eivät ole Hämeenlinnasta. Silmänisku Mutta silti ymppään ne nyt tähän yhteen ja samaan postaukseen, jotta pääsen vihdoin muistelemasta vanhoja.

Tallinnassa rakkaat ystäväni kävivät kanssani keskustan kahdessa lankakaupassa ja yksi heistä myös vielä Sadamarketin lankapuodissa. Pronksin lankakauppa on nykyään vanhassa kaupungissa suuren ostoskeskuksen alakerrassa. Itse Anu oli paikalla, ja näin myös Annan tekemän Padjapüürin, joka on siellä esillä. Anulta ostin vain nämä ihanan pehmeät angora-alpakkakerät.


Lanka on Alvitan Urpy, Ravelryllekin ihan uusi tuttavuus tai en ainakaan sitä sieltä löytänyt enkä Alvitankaan sivuilta.  Onkohan kenellekään tuttu? Olisihan näitä voinut ostaa enemmänkin - höh!

Kaubamajan Liann Löngadista mukaani lähti ihan vain muutama kerä enemmän.


Nämä ihanat Filatin merino-silkit unelmaiseen huiviin ja nämä, joiden koostumuksen luin väärinpäin Nolostunut:


Ajattelin, että onpa pehmeää sukkalankaa, mutta siinä onkin 75% akryylia ja 25% villaa. Höh. No värit on kuitenkin kauniit.

Sadamarketista ei oikeastaan pitänyt ostaa mitään, piti vain olla ystävän oppaana. No nämä kolme vyyhteä kuitenkin oli ihan pakko ostaa, mutta tuo keskimmäinen on jo annettu tuliaisena kanssaneulojalle.


Lahden reissulla käväisin siis myös Korialla Novitan tehtaanmyymälässä. Ihan tarpeeseen ostin Puroa ja kokeiltavaksi uutta Alpakkaa.


Ruskaa tällä kertaa hihattimeksi tyttärelle ja ne Alpakat kuka ties mihin.


Ja ostinhan minä pari kerää Waveakin entisten saatujen kaveriksi.


Enkelikuvan myötä terkkuja TiinaP:lle! Hymy

Lopuksi niitä Hämeenlinnan kuvia.


Hämeen linnasta löytyy useita kauniita ikkunoita.

Mutta kuka tietää, mistä löytyvät nämä rappuset?


Here some yarn shoppings I did on my trips in Tallinn and Koria.
The other pics are from Hämeenlinna, a lovely town.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)