keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Sähläystä ja uusi kauluri


Tässä tämän vuoden viimeinen työ. Toinen kauluri. Tällä kertaa kuopuksen kaulassa. Kuten huomaatte, hän on kuin ei mitään tapahtuisi.Kaikki tiedot samat kuin tuossa edellisessä kaulurissa, joka muuten heti eilen sai uuden kodin ja omistajan hyvästä ystävästäni Ritusta. Joustinneuleosassa on mukana sukkalankaa, mutta sileä osa on sitten neulottu kaksinkertaisella Bambinolla, beigellä ja vihreällä.Kauluri on kooltaan sopiva siis kuopukselle, minulle ja jopa miehelle.

Yritin liittää sivulleni Flickristä sen sellaisen Flash Badgen, mutta en osannut. Sain aikaiseksi vain tuollaisen, missä on muutamia kuvia eli sen toisen vaihtoehdon. Sählätessäni kadotin laskurinkin, mutta sen onneksi sain laitettua samoilla lukemilla takaisin. Yritin myös linkittää nuo kaulurin kuvat Flickristä, mutta sekään ei onnistunut. Onkohan siellä päässä jotain häikkää vai enkö minä nyt vain osaa? Höh!

Ulkona paukkuu jo kovasti. Olen kuopuksen kanssa kahdestaan kotona. Mies on töissä ja tytär jossain bilettämässä. Meillä on varsin rauhallista, ei raketin rakettia tänä vuonna. Ihan mukavaa!

Edelleen Oikein Hyvää Vuotta 2008!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)