perjantai 12. joulukuuta 2008

Lankahemmottelua / The yarn indulgenceSiis nythän on vielä aikaa, runsaasti aikaa, tehdä niitä joululahjoja. Siis niitä, joita vuosi sitten päätin alkaa tehdä ajoissa. Huoh! Minne se aika aina varkain menee.. No minähän klik-klik-klikkailin ja tilasin Tinttamarellista ihan vaan vähän jotain. Lopulta sitten oikein puhelimitsekin Pirren kanssa täydenneltiin tilausta, ja toissapäivänä jo hain paketin postista. Nopeata ja ERITTÄIN HYVÄÄ palvelua - suosittelen lämpimästi!
I ordered some yarn from Tinttamarelli because there is still time for knitting Christmas presents. Isn't it? The service was again very quick and very excellent! I recommend Tinttamarelli warmly.Tällaisia ihanuuksia paketista sitten paljastui! Kaikkia toivomiani värejä ei löytynyt, mutta ne, mitkä vaihdoin, osoittautuivat oikeiksi herkuiksi. Näistä sitten joku saa kenties jotakin neulottua lahjaksi - kenties...
There were these lovely yarns in the packet! Maybe somebody gets something knitted with these - maybe...

Yksi lahja on jo ollut puikoilla vajaan viikon, eli siis ihan jostain muusta langasta, joka sekin on ostettu vast'ikään, mutta ihan vain Robbarista. Käväisin minä siellä tänäänkin ja ostin muutaman kerän lisää, tarpeeseen.
One gift has been on my needles almost a week, not with those yarns.

Titityyn sukkalankaklubin viimeinen pakettikin tuli ja AH ja VOIH kuinka ihana! Kuvaa siitä vasta vähän myöhemmin, kunhan melko varmasti kaikki ovat pakettinsa saaneet.

Mutta nyt vielä vähän päivitystä Ravelryyn, Oriflame-hommia ja sitten neulomaan.
Nautinnollista viikonloppua!
But now still some jobs to do in Ravelry and Oriflame and then I can knit.
Have an enjoyable weekend!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)