sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Vauvan myssy, viimeinkinIllalla viimein sain tartuttua toimeen ja viimeisteltyä tämän vauvan myssyn. Ongelmanahan oli se, että olisin halunnut sovittaa sitä johonkin pieneen päähän, mutta sovittamatta jäi. Myssy ei nimittäin tunnu oikein istuvalta. Tässä se nyt kuitenkin on.


Malli: Novita kevät 08, malli n:o 66
Lanka: Novita Wool Sävy 853
Puikot: bambupyörö n:o 3½, 80 cm
Menekki: n. 25 g

Söötiltä se tuossa näyttää, toivottavasti jotenkin on sopivakin. Ompelin kukkaan ensin vaaleanpunaisen napin ja vasta kuvatessani hoksasin, että senhän pitää olla valkoinen.Myssyllehän on nimittäin kaveri - tämä jo aikoja sitten valmistunut:Nyt sitten vain pitäisi reipastua ja lähteä vauvaa katsomaan, ennenkuin se jo konttaa vastaan!

Revontuli II edistyy. Aamulla huomasin pienen virheen parin kerroksen päässä. Pitää purkaa... huoh...

1 kommentti:

  1. Hei. Osuin tänne etsiessäni kyseistä lankaa ja rohkaistuin ottamaan yhteyttä. Wool Sävy on ollut luotto vauvalanka jo pitkään, mutta nyt alkaa varastot ehtymään. Tarvisin vajaan kerän (ehkä noin puolet) novita wool sävy 853 ja ajattelin, että mikäli sinulla sattuisi sitä vielä olemaan, niin voisin sen pienellä korvauksella ostaa. Tuo kyseinen malli on myös luotto vauvalahja, teen siitä yleensä ne tossut ja myssyn. Niin tälläkin kertaa. Yksi kerä ei vaan riitä. Asialla on jo pienoinen kiire, joten toivottavasti kuulen sinusta pian. T. j.hollanti@gmail.com

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)