sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Kesken vielä...

vaan ei enää kauan. Katsokaas, kuinka pitkällä Revontuli jo on:



Niinpä. Se on vallan koukuttavaa neulomista. Tänäänhän tuo valmistuu, sitten se pääsee kylpyyn ja pingotukseen. Huomenna sitten kenties kuvia, mutta tänään varmaan uusi huivi jo pääsee puikolle. Mutta minkäköhän värinen ja millainen?

Kaikille teille KOVASTI KIITOKSIA ihanista kommenteistanne Silver Belleen! Edelleen on tytär sitä käyttänyt. Aika sitten näyttää, kuinka lanka kestää käyttöä ja pesua. Punainen villatakkinihan venähti aika lailla ekassa pesussa. Olen miettinyt, uskaltaisinko pistää sen kuumempaan kylpyyn...

Markan arvontavoitto on postitettu perjantaina. En edes muistanut kuvata sitä, kenties Markka kuvaa, kun sen saa. Samalla postireissulla yritin noutaa omaa Tinttamarellin pakettiani, mutta yritykseksi jäi. Eivät olleet ehtineet kirjata paketteja koneelle, joten ei sitä löytynyt. Pettymys oli suuri, mutta siitä selvittiin. Huomiseen siis menee sekin.

Apukeittiön uusia kaappeja järjestelin eilen osittain. Homma jäi kesken, kun hyvä ystäväni tuli saunomaan ja iltaa istumaan. Kiitos sinulle Ritu! Tänään en olekaan hyvistä aikomuksista huolimatta hommaa jatkanut, mutta ehkä tässä vielä ehtii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)