tiistai 15. huhtikuuta 2008

Revontuli n:o 2

Illalla valmistui siis tämä toinen Revontuleni. Aamulla otin sen pingotuksesta ja nappasin mukaani töihin. Huivi pääsi harteillani kuvaan, sillä tänään sattui olemaan meillä koulukuvauspäivä.Malli: Revontuli/AnneM
Lanka: Annelta ostettu Viron liukuvärjätty villa
Pyöröpuikka: Knit Picksin pyöröpuikko 4½, Harmony
Koko: n. 165 x 65 cm
Menekki: n. 130 gHassua, että huivista tuli noin eri kokoinen, vaikka tein sen ihan samoilla silmukka- ja kerrosmäärillä kuin ensimmäisenkin. Alkuun olisi kirkkaanvihreää tullut vielä vaikka kuinka paljon, mutta minulla hermo petti ja vaihdoin värin yks' kaks' tummaan. Ei se suuremmin haittaa.Vielä en tiedä, jääkö tämä huivi minulle vai päätyykö kenties ystävälle. Seuraava on nimittäin jo puikolla. Sen lanka tuntuu paksummalta kuin näiden edellisten, joten aika näyttää, minkä kokoinen siitä mahtaa tulla.

On näitä vaan mukava neuloa. Toistaiseksi en ole kyllästynyt tähän malliin, vaikka muita ohjeitakin olen printannut. Hyvän ohjeen olet Anne tehnyt! Kiitos!Knit Picksin puikkoihin olen tyytyväinen. Välillä kyllä toinen puikon päistä meinasi aueta, sitä sain kiertää kiinni. Ja lopulta kun halusin vaihtaa puikot paksumpiin, ei toinen pää irronnut kuin miehen avustuksella. Siima on ihanan ohut ja joustava ja tarpeeksi pitkä. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)