sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Kyllä nyt on taas...

henkinen reppu täynnä viikonlopun jäljiltä! Niin paljon on koettu, että tämän varassa taas jaksaa. Eilen olin hyvän ystäväni kanssa ensin lätkäjoukkueen junnupäättäjäisissä ja sen jälkeen aikuisten vastaavassa. Oli mukavaa istua iltaa tutussa seurassa. Esiintyjinä oli Tervis eli Tervasaaren kesäteatterin kaksikko "Jatimaticceineen". Kyllä nauratti! Sieltä jotenkin eksyimme (vietävissä olemme siis!) paikalliseen nuorten suosimaan olutbaariin, jossa tietysti oli myös tuttuja. Yksi tyttäreni ystävistä ehti jo laittaa hänelle viestiä, että "meiän äitit on täällä bailaamassa!" Tuon ystävänkin äiti nimittäin löytyi sieltä. Eläköön pieni paikkakunta!

Tänään olin sitten ensin Oriflame-seminaarissa ja illalla kuuntelemassa lähipaikkakuntien useiden kuorojen ja lauluyhtyeiden (yhteensä 9) yhteiskonserttia "Laulan koska laulattaa!" Nautin suunnattomasti pelkästään kuuntelemisesta tällä kertaa. Oma kuoronikin siellä esiintyi, mutta minähän olen pitänyt taukoa tämän kevään. Syksyllä palaan taas riveihin intoa puhkuen.

Tänään ehdin muutaman kerroksen neuloakin eli huivi edistyy pikkuhiljaa. Aamusella piti käydä sitä vähän ulkoiluttamassa hyvässä seurassa.Tyttärille kiitokset kukkasista! Syksyllä täytyy muistaa ja jaksaa istuttaa lisää sipulikukkia - on niistä niin paljon iloa sitten keväällä!

Mukavaa keväistä alkavaa viikkoa juuri Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)