sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Joulukalenterisukat

Joulukalenterisukkani valmistuivat jouluaattona, ja nämä neuloin ihan itselleni!

https://c1.staticflickr.com/5/4829/45809291695_447914e56f_c.jpg
Malli: Joulukalenterisukat 2018, Niina Laitinen
Ilmaisohje Facebookissa mysteerineulontana
Langat:
Lankava Oy Ulla
, värit 4402 pinkki ja 3161 ruskea ja Perfect Retail GmbH Basic Sukkalanka, väri luonnonvalkoinen 2
Puikot
:
pyöröt nro 3½ ja 4

Koko: leveämpi pohje, 39-40
Menekki: 242 g
Varresta varpaisiin lähes ohjeen mukaan 
Muokkaukset ym. Ravelryssa
 
Näiden sukkien ohje julkaistiin siis pätkä kerrallaan samaan aikaan Varpusten kanssa 1.-23.12. Jouluaatoksi jäi enää päättelyt eli ei paljon mitään, koska kuljetan yleensä aina lankoja takasaumassa ja päättelen langanpäät samantien, kun niitä tulee.

https://c2.staticflickr.com/8/7800/32849761368_03f8b15b66_c.jpg
Aiemmin olen kirjoneulepolvisukkia neulonut tyttärilleni ja ajatellut silloin, että minulla ei ole käyttöä niille. Nyt neuloin nämä ihan värejä myöten itselleni, ja siitä asti sukat ovat kotoillessani olleet jaloissani. Päivittäin olen siis saanut niitä ihailla, nytkin! Väärässä siis olin mokomine ajatuksineni, ja hyvä niin.

Pinkin ja ruskean langan ostin ihanasta Maijukasta marraskuun lopussa, kun käytin saamani lahjakortin loppuun ja valkoinen on ostettu Fiina-neuleesta. Molempia lankoja olen käyttänyt aiemminkin, mutta ensimmäistä kertaa niistä neulotut sukat ovat omassa käytössäni. Pientä nyppyyntymistä on ollut havaittavissa, mutta olen poistanut nyppyjä sitä mukaa, kun niitä on tullut. Tämä viimeinen kuva on otettu pari päivää sitten, eli sukkia on silloin käytetty jo yli kaksi viikkoa.

https://c1.staticflickr.com/5/4855/39759864153_5e916bcd0b_c.jpg
Neuloin lähes ohjeen mukaan, tarkat muokkaukset näet Ravelrysta. Varren pituus on juuri sopiva, palmikkojoustimeen neuloin vähän lisäkerroksia heti alkuun. Näihin sukkiin olen enemmän kuin tyytyväinen! Niinalle kiitos jälleen kerran ohjeesta! 
 
Ystävänpäiväsukat-KAL alkaa Facebookissa 26.1. ja sukat valmistuvat 11.2., mikäli tahdissa pysyy. Ehkä neulon nuokin sukat, ehkä en. Saa nähdä. Neulotko sinä?

Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle!
Toivottelee
Hepsi

4 kommenttia:

 1. Kauniit on sukat ja värityskin.Mulla jäi tekemättä. pitäisköhän neuloa Ystävänpäiväsukat ja itse asiassa ei ole minulla omia kirjoneulesukkia polvisukkina. Aina ovat menneet muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on sit sama juttu kuin minullakin, että oot itse jäänyt ilman. Ehdottomasti kannattaa nyt neuloa ihan siulle itselles! ♥

   Poista
 2. Kauniit sukat! (: Mie tässä harkitsen noita Ystävänpäiväsukkia vakavasti... Jos ehdin ja jaksan Sukka-Finlandialta ja oman Tajunnanvirta-KALin suunnittelulta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samat on ajatukset. Jos vain Sukka-Finlandialta ehdin, niin neulon.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)