keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Isänpäiväsukat

Viimeksi jo lupasin, että seuraavaksi esittelyssä isänpäiväsukat. Silloin uskoin saavani ne tänne blogiin reilusti ennen vuodenvaihdetta, mutta näin taas kävi.No tässä ne nyt lopulta ovat.

https://c1.staticflickr.com/5/4900/31930209578_070f299aaf_z.jpg
Malli: Isänpäiväsukat 2018, Niina Laitinen
Ilmaisohje mysteerineulontana
Langat:
Lankava Oy Ulla
, väri vihreä 8245, Novita 7 Veljestä, väri hiekka 60 ja Perfect Retail GmbH Basic Sukkalanka, väri luonnonvalkoinen 2
Puikot
:
pyöröt nro 3 ja 4

Koko: 44
Menekki: 190 g
Varresta varpaisiin lähes ohjeen mukaan 
Muokkaukset Ravelryssa
 
Jos joku ei vielä tiedä, niin Niina Laitinen julkaisee tällaisia mysteeri-yhteisneulontoja säännöllisesti Facebookissa omassa ryhmässään Taimitarha. Ne löytyvät myös hänen toiselta sivultaan Niina Laitinen designs, niinikään Facebookissa. Päivittäin julkaistaan aina pieni pätkä ohjetta, ja koska kumpaakin sukkaa neulotaan yhtä aikaa tai vuorotellen, sukat valmistuvat kuin itsestään. 
 
https://c1.staticflickr.com/5/4855/30861637267_133ae5c68d_c.jpg
 Tämän ohjeen jälkeen on julkaistu jo Joulukalenterisukat tai oikeastaan kahdet, jotka molemmat myös neuloin. Seuraavaksi tulee todennäköisesti Ystävänpäiväsukat, joten olkaapa tarkkaavaisia Facebookissa, jos haluatte osallistua.

Näitä sukkia oli todella mukava neuloa, aamulla aina heti ensimmäiseksi piti katsoa päivän kerrokset. Tälläkin kerralla lankojen värit valikoituivat sen mukaan, mitä omasta varastostani löytyi. Valkoisen langan tosin ostin lokakuussa Helsingissä käydessäni Fiina-Neuleesta vähän näitä sukkia ajatellen. Aika mukavasti värit yhteen sopivat!

https://c1.staticflickr.com/5/4873/45076854234_f100ac175e_c.jpg
Vaikka sukat Isänpäiväsukat ovatkin, eivät ne kenenkään isän jalkoihin ole ainakaan vielä päätyneet. Oma isäni ei enää ole elossa, ja mieheni tarvitsee jalkoihinsa pehmeämpää villaa. Lahjakoppaan siis menivät odottamaan.

Lankavan Ulla tuntuu ihan mukavalta langalta, samoin tuo valkoinen. Seiskaveikanhan kaikki tuntevat ja tietävät, eikös niin?

Yhden blogiin liittyvän uudenvuodenlupauksen olen tehnyt. Yritän tänä vuonna saada valmistuneet neuleet blogiin nopeammin. Viime vuotisia on nyt vielä odottamassa peräti 9, joten odotettavissa on useita päivityksiä ennen vuoden saldoa. Pysykäähän siis kanavalla!

Oikein hyvää uutta alkanutta vuotta juuri sinulle! 💖

Toivottelee
Hepsi

4 kommenttia:

 1. Kivat, pirteät sukat.
  Mulla on vain tietääkseni yksi huivi bloggaamatta vielä viime vuodelta -18. Just sain Haiku-huivin neulottua, viimeistelyt sitten vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on hyvä tilanne, perästä tullaan! Hienoa, että Haikukin valmistui!

   Poista
 2. Sopivat väriensä puolesta hyvin miehelle. Hyvää uutta vuotta sinulle :) Vai alkoiko se edes vielä, ennen kun saat vuoden saldot kokoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu alkoi sentään, tämän vuoden ensimmäiset ovat jo hyvässä vauhdissa. Mutta toisaalta, blogissa oikeastaan ei... ;)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi! =)