perjantai 7. syyskuuta 2012

Nappimyssy / Button Beanie


Tämä on tavallaan uusi yritys. Aiemmin neulomastani setistä kuulemma nuttu ja tossut ovat olleet kovasti käytössä, mutta norjalainen myssy ei täysin miellyttänyt tyttösen vanhempia ja oli se kyllä jäänyt jo pieneksikin. Niinpä minä purkasin sen ja näytin tyttösen vanhemmille muutamia vaihtoehtoja Ravelrysta. Tämän myssyn he sitten valitsivat, eivätkä huonosti valinneetkaan.

This is kind of a new try. The set I knitted previously has been used a lot I heard, but The Norwegian hat didn't completely please the parents you see and it is also already too small for the little girl. So I frogged it and showed the parents some patterns in Ravelry. So they chose this one and it was not a bad choice at all.Malli:
Jack's Button Hat, maksullinen ohje Ravelryssa
Lanka: Hopeasäie Merino, väri Voitto
, 100% merinoPuikot: pyöröt nro 4
Koko: n. 42-46 cm
Menekki: 45 g
82 s

Booties: Jack's Button Beanie, in Ravelry
Yarn: Hopeasäie Merino, colorway Voitto
, 100% merinoNeedles: circulars size 4
Size: 42-46 cm
How much: 45 grams
82 sts


Myssystä tulikin tosi kiva. Lisäsin solmiamisnauhat, vaikka niitä ei mallimyssyssä ollut. Myssy on neulottu ylhäältä alas saumattomasti eli aloitin sen samoin, kuten aloitan sukatkin. Kätevää. Koko mietitytti, ja yksi välisovitus tarvittiin toteamaan, että sopiva on. Vähän miettimistä oli myös noiden korvallisten sijoittamisessa. Ohjeessa oli siinä mielestäni virhe, mutta sain sen selvitettyä.

The beanie came out really nice. I added the ribbons. The beanie is knitted top-down totally seamless. So I started it like I start the socks. Very convenient. I considered the size and I needed one mid-fitting to see that the size is right. I think there is one mistake in the pattern concerning the place of the button flaps. But I solved it.


Napitkin aiheuttivat tuumailua. Ostin uusia nappeja, mutta tuntui, että mikään ei sopinut. Lopulta päädyin kahteen vanhaan kookosnappiin ja 4 ostettuun. "Päheet napit" kuulemma valitsin. =D

It was hard to find the "right" buttons. I reputedly found "cool" ones finally. =)

Valokuvaus suoritettiin kiireessä paikallisen Robbarin pihalla, jossa nuoren perheen kanssa treffattiin. Tyttönen pääsi samantien ostoksille uudessa hatussaan ja isän kummitäti oli kovin mielissään, kun myssy oli sopiva ja mieluinen.=)

I took the pics on the parking place of local market, in a hurry. The little girl went shopping with her new har right away and daddy's godmother was very pleased beacuse the beanie was so fitting and congenial.

Nyt sitten on keskitytty sukkiin, kaksi paria on jo valmiina ja kolmas puikoilla, mutta kuvat on vielä ottamatta. Uutta Onni-sukkalankaa on myös kotiutunut Menitasta Esikon myötä. Mutta kaikesta tuosta lisää sitten seuraavalla kerralla, kunhan taas ennätän tänne kirjoittamaan. Nyt muihin hommiin.

Now I have concentrated in socks. I have already finished two pairs and the 3rd one is now on my needles. I haven't taken the photos yet. I have also got some new sock yarn Onni from Menita with my Firstborn. But more of all that next time. Unfortunately I have now something else to do.

Mukavaa viikonloppua Sinulle!

Have a Nice Weekend!

Toivottelee

Hepsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)